Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν στον Αλέξανδρο Παρίση οι κάτοικοι του Πόρου

Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν στον Πόρο οι φίλοι και υποστηριχτές του Αλέξανδρου Παρίση κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του περιοδείας στην περιοχή, για να παρουσιάσει το συνδυασμό και το πρόγραμμα της παράταξης.

Το Εκθεσιακό Κέντρο “Ηρακλής” όπου φιλοξένησε την Ισχυρή Κεφαλονιά γέμισε με κόσμο από νωρίς καθώς περίμεναν την άφιξη του υποψήφιου Δημάρχου Αλέξανδρου Παρίση από την Αθήνα, όπου είχε την συνάντηση με τους ετεροδημότες.

Στην συγκέντρωση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος της Κοινότητας του Πόρου, Επαμεινώνδας Κουστουμπάρδης, οι Αντιδήμαρχοι Ελειού-Πρόννων, Νίκος Παπαδάτος και Τεχνικών Υπηρεσιών, Σπυρονικόλας Σολωμός, ο Πρόεδρος το Δημοτικού Συμβουλίου Νίκος Ανουσάκης, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ, Άγγελος Κωνσταντάκης, μεταξύ άλλων και ο Πρόεδρος της Kefalonian Lines και υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, Διονύσης Λυκούδης.

poros4

poros11 poros10 poros9 poros8 poros7 poros6 (2) poros5 poros3 poros2 parisisporos2 parisisporos
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις