Το μήνυμα του Σύνδεσμου Εθνικής Ενότητας για τις Ευρωεκλογές

Αγαπητές συμπολίτισσες και συμπολίτες

Όπως σας είναι ήδη γνωστό,από άλλη ανακοίνωση μας, ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας με πλήρες ψηφοδέλτιο συμμετέχει στις Ευρωεκλογές, μετά την οριστική ανακήρυξη των συνδυασμών από τον Άρειο Πάγο.
Επειδή δεν υπάρχει υποψήφιος από το νομό μας, στην παρακάτω σελίδα έχετε τη δυνατότητα, εάν ”πατήσετε” πάνω σε κάθε ονοματεπώνυμο, να ενημερωθείτε για τα βιογραφικά των υποψηφίων ευρωβουλευτών μας.
Σημειώνεται ότι το ανώτατο δικαστήριο της χώρας ανακήρυξε 43 κόμματα, εκ των οποίων μόνον 18 έχουν πλήρεις συνδυασμούς, δηλαδή 42 υποψηφίους. Το γεγονός δεν προκαλεί έκπληξη, καθώς οι συμπληγάδες του συστήματος, οι παγίδες της εκλογικής νομοθεσίας και οι δυσμενείς οικονομικές συνθήκες είναι απαγορευτικές, ώστε ένα κόμμα χωρίς «άδηλους» πόρους και διαπλοκή με τα ΜΜΕ και την εξουσία, να μετέχει ισότιμα στην εκλογική διαδικασία.
Από τα «μικρά», αλλά όχι αδύναμα, κόμματα αυτής της αναμέτρησης, ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας αποδεικνύει ότι καμιά θυσία δεν είναι αρκετή όταν πρόκειται για το καλό της Πατρίδας μας. Με αυτοθυσία και αυταπάρνηση συσπειρώνουμε όλες τις δημοκρατικές δυνάμεις στον αγώνα διάσωσης της Ελλάδας και ζητούμε επάξια την ψήφο των Ελλήνων πολιτών.

Τώρα πια δεν έχουμε δικαιολογία.

Έχουμε επιλογή.

http://www.syndesmosee.org/upsilonpiomicronpsietaphiiotaomicroniota-epsilonupsilonrhoomegabetaomicronupsilonlambdaepsilonupsilontauepsilonsigma.html

Εκ της Τοπικής Οργάνωσης
Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις