Συμμετοχή στο 19ο Πανελλήνιο Συνέδριο Χορωδιών στην Τρίπολη

Έγινε με επιτυχία στην Τρίπολη το 19ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΧΟΡΩΔΙΩΝ, από 9 – 11 / 5 / 14, που διοργάνωσε φέτος η φίλη Χορωδία της Τρίπολης Στο συνέδριο συμμετείχαν εκπρόσωποι χορωδιών από πολλά μέρη της Ελλάδας, καθώς και οι δύο Ενώσεις Χορωδιών (η ΕΧΕ. και η ΣΤΕΓΗ). Σημαντική ήταν και η παρουσία Διευθυντών χορωδιών.

Έγιναν πολύ σημαντικές εισηγήσεις και συζητήθηκαν τα σοβαρά προβλήματα που απασχολούν τις χορωδίες Πανελλαδικά.
Η Κεφαλονιά είχε καλή εκπροσώπηση σε αυτό το 19ο ΠΑ.ΣΥ.ΧΟ.
Συμμετείχε με εισήγηση και συμμετοχή στις συζητήσεις ο Αγαθάγγελος Γεωργακάτος, Διευθυντής της Χορωδίας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής . Επίσης συμμετείχε με εισήγηση και προέδρευσε στην απογευματινή συνεδρίαση του Σαββάτου ο Πρόεδρος της Χορωδίας Αργοστολίου, Ρωσσέτος Λούζης. Στο συνέδριο συμμετείχε και η Κεφαλονίτισα Σοπράνο σολίστ και Διευθύντρια Χορωδιών Παναγιώτα Σαγβινάτσου.

choir choir3 malliaropoylio louzis
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις