Ο τ. νομάρχης Διονύσης Λευκαδίτης στηρίζει Αλέξανδρο Παρίση

Μεγαλειώδης ήταν η προσέλευση των ετεροδημοτών συμπολιτών μας στο Θέατρο Ακροπόλ στην Αθήνα όπου έλαβε χώρα η προγραμματισμένη παρουσίαση του συνδυασμού της Ισχυρής Κεφαλονιάς.

Το Ακροπόλ γέμισε ασφυκτικά και όλοι περίμεναν με ανυπονησία να ανέβει στην σκηνή ο νυν και υποψήφιος Δήμαρχος Κεφαλονιάς, Αλέξανδρος Παρίσης, στα καθίσματα του Θεάτρου είδαμε και γνωστά στελέχη και υποστηριχτές της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και πρώην τοπικούς άρχοντες όπως τον τέως νομάρχη Διονύση Λευκαδίτη που παραβρέθηκε στην συγκέντρωση των ετεροδημοτών για να δείξει έμπρακτα τη στήριξή του προς το πρόσωπο του Αλέξανδρου Παρίση.

Φωτό e-kefalonia
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις