Διευκρινήσεις από τη Βουλευτή Αφροδίτη Θεοπεφτάτου

Το περασμένο Σάββατο η Βουλευτής Κεφαλληνίας & Ιθάκης βρέθηκε στη Σάμη προκειμένου να παραστεί στη συγκέντρωση της Δημοτικής Κίνησης «Ριζοσπάστες Ξανά» με επικεφαλής το Γεράσιμο Δημητράτο.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι εκ παραδρομής των υπευθύνων της ιστοσελίδας του Inkefalonia, πέρασε μία φωτογραφία της Βουλευτή στο άρθρο που αφορούσε την περιοδεία άλλου συνδυασμού που γινόταν την ίδια μέρα στην ίδια περιοχή. Αφού το επισημάναμε στο εν λόγω ΜΜΕ η φωτογραφία αποσύρθηκε άμεσα.
Είναι σαφές σε όλους ότι η Αφροδίτη Θεοπεφτάτου υποστηρίζει την «ΑΝΑΣΑ» για την Περιφέρεια και για το Δήμο Κεφαλονιάς το Γεράσιμο Δημητράτο και τους «Ριζοσπάστες Ξανά»! Ακολουθεί το βίντεο με το χαιρετισμό της Βουλευτή από τη συγκέντρωση της Σάμης.

Αργοστόλι 12/5/14
Αφροδίτη Θεοπεφτάτου
http://www.livestream.com/rhesusgr/video?clipId=pla_d3a764cd-6463-407c-b95f-f8ad1871b953
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις