Έκτακτη Γενική Συνέλευση Γονέων-Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αργοστολίου

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
4ου Δημοτικού Σχολείου Αργοστολίου

Αργοστόλι, 12 Μαΐου 2014

Το ΔΣ του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αργοστολίου, καλεί όλα τα μέλη του σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση στο χώρο του 4ου Δημοτικού Σχολείου, την Παρασκευή 16/5/2014, ώρα 17:00, με θέματα:

(α) Ενημέρωση σχετικά με το τι (δεν) έχει γίνει έως σήμερα.
(β) Λήψη απόφασης για δράση σχετικά με το πάγιο αίτημα μας για ασφαλή σχολική στέγη, σε πρωϊνή βάση, εντός του γεωγραφικού τομέα του σχολείου μας.

Η παρουσία και συμμετοχή όλων μας κρίνεται απαραίτητη.

Από το Δ.Σ.

Παράλληλα, υπενθυμίζουμε σε όλους τους γονείς-κηδεμόνες του σχολείου μας, να εγγραφούν στη λίστα παραληπτών των ενημερωτικών e-mail του Συλλόγου μας, στέλνοντας τα στοιχεία τους, από το δικό τους email, σε αυτό του Συλλόγου μας (). Απαραίτητα στοιχεία: Ονοματεπώνυμο, κινητό τηλέφωνο, ονόματα παιδιών και τάξεις στις οποίες φοιτούν.

Από το ΔΣ του ΣΓ&Κ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις