Κεντρική Προεκλογική Εκδήλωση του συνδυασμού «Νέα Ιόνιος Πολιτεία» στην Κέρκυρα

Η κεντρική προεκλογική εκδήλωση του συνδυασμού «Νέα Ιόνιος Πολιτεία», με επικεφαλής τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Σπύρο Σπύρου και υποψήφιους Αντιπεριφερειάρχες, Εκλογικής Περιφέρειας Κέρκυρας Παν. (Τάκη Μεταλληνό, Λευκάδας Θεόδωρο Βερύκιο, Κεφαλληνίας Σωτήρη Κουρή και Ζακύνθου Διονύσιου Μυλωνά, θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τετάρτη 14 Μαΐου και ώρα 20.00 στο ξενοδοχείο «Corfu Holiday Palace» (πρώην Χίλτον). 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωση θα γίνει από τον υπ. Περιφερειάρχη, Σπ. Σπύρου, η παρουσίαση του έργου της θητείας του – μέσω προβολής βίντεο – καθώς και το πρόγραμμα δράσης για την προσεχή πενταετία.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις