Περιοδεία της Επτανησιακής Αναγέννησης στη ΒΙΠΕ Αργοστολίου

Σήμερα ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Νικόλαος Μεσσάρης με τους περιφερειακούς συμβούλους Γιάννη Απέργη Σταύρο Ρόκκο Άγγελο Μαλιαγρό και Άκη Κοκόση επισκέφθηκαν τη ΒΙ.ΠΕ. Αργοστολίου, όπου συζήτησαν με τους εκεί επαγγελματίες τα προβλήματα του χώρου τους.

Συγκεντρώνοντας όλες τις συζητήσεις φαίνεται ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η συνέχιση της κρίσης και η κατάρρευση των οικοδομικών εργασιών. Φαίνεται ακόμη έντονη η ανεργία που μαστίζει τους διάφορους κλάδους, καθώς μερικές από τις υπάρχουσες μικρές βιοτεχνίες έχουν αναγκαστεί να κλείσουν.

 Η προσμονή κονδυλίων του ΕΣΠΑ είναι έκδηλη καθόσον θα μπορούσαν να αντιμετωπιστούν με αυτά προβλήματα που ταλανίζουν τους περισσότερους κλάδους. Επίσης διαπιστώθηκε απουσία κρατικής βοήθειας στην αναβάθμιση των βιοτεχνιών.

anagenisi2
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις