Περιοδεία σε χωριά της Πυλάρου και Παλικής από την Νέα Ιόνιος Πολιτεία

Ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Σωτήρης Κουρής συνοδεία των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων κ. Κατερίνας Αλεξανδρή, Τζόγιας Γρουζή, Γιάννη Γασπαρή, Νεκτάριου Αραβαντινού και Νικολάου Μαρκάτου επισκέφτηκαν την Τρίτη 7 Μαΐου 2014 την Πύλαρο Αγία Ευφημία, Ποταμιανάτα, Διβαράτα και μίλησαν στο Πολιτιστικό Κέντρο Πυλάρου. 

Την Τετάρτη 8 Μαΐου 2014 επισκέφθηκαν τα χωριά της Παλικής, Καμιναράτα, Μονοπολάτα, Σκηνέα και Βλιχάτα όπου συναντήθηκαν με κατοίκους της περιοχής.
Στις περιοδείες αυτές ο υπ. Αντιπεριφερειάρχης Σωτήρης Κουρής ανέπτυξε το έργο της Περιφερειακής Αρχής για τις περιοχές αυτές, μίλησε για τα έργα αποκατάστασης των υποδομών λόγω σεισμών, που γίνονται και έχουν προγραμματιστεί να γίνουν στο μέλλον και ιδιαίτερα τόνισε τον ρόλο που έπαιξε η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων στην αποκατάσταση των ζημιών από τους σεισμούς . Κάλεσε τούς επαγγελματίες του νομού μας να ενταχθούν στο πρόγραμμα επιχορήγησης του ΕΤΕΑΝ το οποίο μπορεί να βοηθήσει τις πληγείσες επιχειρήσεις .

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΟΥΡΗΣ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις