Ξαναχτύπησε το κίτρινο σάιτ

Δυστυχώς στην Κεφαλονιά υπάρχουν ορισμένες ιστοσελίδες που έχουν μπερδέψει την ενημέρωση με την προπαγάνδα, έτσι είδαμε χθες σε συγκεκριμένη ιστοσελίδα στρατευμένη στον αγώνα του Αλέκου Καλαφάτη και της ΠΑΣΟΚΕΛΙΑΣ, να δημοσιεύει “δημοσκόπηση”, η οποία υποτίθεται ότι έφερνε τον διαφημιζόμενο στο συγκεκριμένο σάιτ πρώην υφυπουργό του ΠΑΣΟΚ πρώτο στις προτιμήσεις των εκλογέων.

Φυσικά όσοι έχουμε εικόνα της πραγματικότητας ακόμα γελάμε και όσοι νομίζουν ότι θα καθοδηγήσουν τον κόσμο με αυτά τα καμώματα πλανώνται πλάνην οικτρά.

Υ.Γ.: Υπενθυμίζουμε ότι η ίδια ιστοσελίδα στις προηγούμενες εκλογές έβγαζε πρώτο το Θεόφιλο Μιχαλάτο, αλλά ως γνωστόν βγήκε τρίτος και καταϊδρωμένος. Από ότι φαίνεται όμως το πάθημα δεν έγινε μάθημα.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις