10.500.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΡΙΣΗΣ

Σε κλίμα συγκίνησης, σήμερα το μεσημέρι, ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης υπέγραψε την σύμβαση με την ανάδοχο εταιρεία που αφορά στην έναρξη της κατασκευής της Β Φάσης για το Γηροκομείο Αργοστολίου, ύψους 10.500.000 ευρώ.
Να σημειωθεί ότι η πρώτη φάση που ολοκληρώθηκε ήταν προϋπολογισμού 6.000.000 ευρώ, εκ των οποίων τα 3.000.000 ευρώ ήταν συμμετοχή του ταμείου του Γηροκομείου, ενώ σήμερα και τα 10.500.000 ευρώ της Β΄ Φάσης, ο Δήμαρχος τα εξασφάλισε από το ΕΣΠΑ, γεγονός που αποδεικνύει περίτρανα την ικανότητα της Δημοτικής Αρχής και του Αλ. Παρίση στην διαχείριση των κορυφαίων ζητημάτων του νησιού.
Σήμερα, λοιπόν, με την υπογραφή της σύμβασης, άλλο ένα μεγάλο έργο για το οποίο είχε δεσμευθεί ο Αλ. Παρίσης, παίρνει «σάρκα και οστά».

FOTO1 FOTO11 FOTO21
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις