Το Σάββατο 10 Μαϊου η Άντζελα Γκερέκου θα είναι στο Ληξούρι

Η υποψήφια Περιφερειάρχης Άντζελα Γκερέκου με ανοιχτή επιστολή της καλεί τους κατοίκους της Παλικής στην ανοιχτή συγκέντρωση που θα πραγματοποιήσει στο Ληξούρι το Σάββατο 10 Μαΐου και ώρα 19.30 στο καφέ Novita

8/5/2014

Αγαπητέ Φίλε και Φίλη από το Ληξούρι και την Παλική
Τρεις μήνες τώρα βιώνεις μια δύσκολη καθημερινότητα ως κομμάτι μιας ολόκληρης πόλης, μιας ολόκληρης περιοχής, που προσπαθεί να σταθεί ξανά στα πόδια της.
Παρά τις έντονες μνήμες από τις στιγμές της καταστροφής και τα σημάδια που αυτή έχει αφήσει, δίνεις τον προσωπικό σου αγώνα για να ξαναφτιάξεις τη ζωή σου και τον τόπο σου.
Γνωρίζεις καλύτερα από τον καθένα και αυτά που πρέπει να γίνουν, και τη σειρά με την οποία πρέπει να γίνουν. Εμείς, στο «Μεγάλο Ιόνιο», θέλουμε να τα ακούσουμε και να τα καταγράψουμε.
Όχι για να δώσουμε υποσχέσεις που δε θα μπορέσουμε να τηρήσουμε. Αλλά γιατί, εάν οι πολίτες του Ιονίου το επιλέξουν, θέλουμε να γνωρίζεις τι μπορούμε να κάνουμε ως Περιφερειακή Αρχή και από που πρέπει να ξεκινήσουμε.
Με αυτή την πρόθεση σε προσκαλούμε σε μια ανοιχτή συζήτηση που οργανώνει ο συνδυασμός μας στο Ληξούρι, το Σάββατο 10 Μαΐου και ώρα 19.30 στο καφέ Novita, με σκοπό να ανταλλάξουμε απόψεις για τις βασικές προτεραιότητες που θα πρέπει να απασχολήσουν την Περιφέρεια σχετικά με το σχέδιο ανασυγκρότησης του Ληξουρίου και της Παλικής.

Με εκτίμηση
ΑΝΤΖΕΛΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ
Υποψήφια Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις