Περί δημόσιου διαλόγου

Ο δημόσιος διάλογος, η διαδικασία ενημέρωσης των πολιτών, καθώς και συχνή επικοινωνία μου με τον κόσμο, ήταν – καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας μου – καθημερινή μου μέριμνα και αυτό αποδεικνύεται και στην πράξη.

Αυτό δήλωσε ο Υποψήφιος και νυν Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Σπ. Σπύρου, απαντώντας στην επικρίσεις για το ότι απέφυγε να συμμετάσχει σε διάλογο υποψηφίων Περιφερειαρχών σε τηλεοπτικό σταθμό και ακύρωσε τη συζήτηση.

Εδώ και 10 ημέρες, πρόσθεσε ο κ. Σπύρου, είχα ανακοινώσει το Πρόγραμμα των περιοδειών μου και είχα ενημερώσει ότι στις 9 και 10 Μαΐου θα βρίσκομαι στην Κεφαλονιά και ότι την Παρασκευή – που είχε ορισθεί να γίνει η τηλεοπτική συζήτηση – είχα προγραμματίσει την προεκλογική μου ομιλία στην Κεφαλονιά.
«Δεν φοβάμαι το διάλογο με τους συνυποψήφιούς μου», κατέληξε ο κ. Σπύρου, «καθώς δεν έχω να κρύψω κάτι, έχω να παρουσιάσω σημαντικό έργο και επιπλέον έχω ετοιμάσει το Πρόγραμμα Δράσης του συνδυασμού μας μου για την προσεχή πενταετία».
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις