Η Επτανησιακή Αναγέννηση στο Νοσοκομείο Αργοστολίου

Δελτίο τύπου Επτανησιακής Αναγέννησης Κεφαλονιάς 8/5/14 (Νοσοκομείο Αργοστολίου)

Σήμερα 8-5-2014 ο υποψήφιος αντιπεριφεριάρχης της Επτανησιακής Αναγέννησης Νικόλαος Μεσσάρης, μαζί με τους υποψηφίους συμβούλους Γιάννη Απέργη, Σταύρο Ρόκκο, Στάμω Θεοτοκάτου και Στέλιο Στεφανάτο, επισκέφτηκαν το Νοσοκομείο Αργοστολίου, όπου είχαν μία εποικοδομητική συνάντηση με τον Διοικητή κ. Παναγιώτη Ζαφειρόπουλο, με νοσοκομειακούς γιατρούς, νοσηλευτές, το προσωπικό και ασθενείς. Συζητήθηκαν εκκρεμότητες που χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή καθ’ όσον άπτονται του μεγάλου θέματος της υγείας.

Αναφέρθηκαν στην ενεργοποίηση της Πτέρυγας Βεργωτή καθώς και στην επιτάχυνση της λειτουργίας της μονάδος τεχνητού νεφρού στη νέα της θέση. Επίσης στη συμπλήρωση του ιατρικού και κυρίως του νοσηλευτικού προσωπικού, μια και τα αγροτικά ιατρεία και τα Κέντρα Υγείας Σάμης και Ιθάκης υπάγονται πλέον στην 6η περιφέρεια και δεν μπορεί να γίνει έτσι μεταφορά ιατρών.

Ένα άλλο επίσης θέμα που τονίστηκε ήταν η υπαγωγή των οδηγών των νοσοκομειακών αυτοκινήτων στο ΕΚΑΒ, πράγμα που προβληματίζει ως προς την εύκολη χρήση τους από το Νοσοκομείο.

Τέλος έγινε ιδιαίτερη αναφορά στην ανεκμετάλλευτη ακίνητη περιουσία του Νοσοκομείου εντός και εκτός Κεφαλονιάς, η οποία μπορεί και πρέπει να αποφέρει έσοδα για την κάλυψη των αναγκών του.

41 31
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις