Τα Ομαλά επισκέφθηκε χθες το απόγευμα ο Αλέξανδρος Παρίσης

Την περιοχή των Ομαλών επισκέφθηκε την Τρίτη το βράδυ ο Αλέξανδρος Παρίσης. Μαζί του ήταν και ο Δημήτρης Ιατρίδης Ειδικό Γραμματέας Διοικητικού Τομέα Κοινοτικών Πόρων και Υποδοδμών από ο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Το «παρόν» έδωσαν αρκετοί υποψήφιοι του συνδυασμού της «ΙΣΧΥΡΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ»: Εύα Βολτέρα, Νίκος Παπαδάτος, Διονύσης Κοκόσης, Άγγελος Μαρκέτος, Άκης Κατσαμπίρης, Στέλιος Ραυτόπουλος, Χρήστος Λευκαδίτης, Άγγελος Κωνσταντάκης, Σπύρος Ματιάτος, Ανδρέας Νικολόπουλος, Βαγγέλης Ανδρεάτος, Ηλίας Κουρκουμέλης Σπηλιώτης, Δημήτρης Τζάκης, Γεράσιμος Γασπαρινάτος, Σοφία Γαρμπή, Γιάννης Λυκούδης, Διονύσης Λιγνός  και Δημήτρης Πυλαρινός.
Η συζήτηση έγινε σε πολύ εγκάρδιο κλίμα, ενώ οι κάτοικοι μίλησαν για διάφορα ζητήματα αρμοδιότητάς του και με τον κ. Ιατρίδη.
Το συμπέρασμα είναι ότι τα Ομαλά έστειλαν μήνυμα νίκης του συνδυασμού της «ΙΣΧΥΡΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ».
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις