Σπύρου-Γκερέκου φοβούνται τον δημόσιο διάλογο-Αρνούνται την τηλεοπτική αντιπαράθεση με την ΑΝ.Α.Σ.Α

Αρνήθηκαν να συμμετάσχουν σε δημόσια συζήτηση που είχε προγραμματισθεί από την τηλεόραση του Ionianchannel ,ο κ. Σπύρου και η κ. Γκερέκου ως υποψήφιοι περιφερειάρχες, με αποτέλεσμα την ματαίωση της.

Ο περιφερειάρχης του «μηδενικού έργου» και η δήθεν ανεξάρτητη υποψήφια του «ναι σε όλα» αποφεύγουν με κάθε τρόπο τον δημόσιο διάλογο προκειμένου να μην απολογηθούν για τα πεπραγμένα τους. Αποφεύγουν την επαφή με τους πολίτες και τα προβλήματα που έχει επισωρεύσει η πολιτική τους και η πολιτική της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ την οποία στηρίζουν.
Αποφεύγουν τις κοινές εμφανίσεις προκειμένου να μην αποκαλυφθεί το γεγονός ότι έχουν την ίδια πολιτική πρόταση ,ότι αποτελούν τις δυο όψεις του ίδιου μνημονιακού νομίσματος στην Περιφέρεια Ιονίων.
Αρνούνται την δημοκρατική δημόσια αντιπαράθεση με την ΑΝ.Α.Σ.Α και προτιμούν τους μονολόγους των ακριβοπληρωμένων προβολών.
Η ΑΝ.Α.Σ.Α τους προειδοποιεί ότι ματαιοπονούν κρυπτόμενοι!
Οι πολίτες των Ιονίων δεν ξεγελιούνται, τους γνώρισαν για τα καλά και σύντομα θα τους στείλουν για ξεκούραση.
Οι πολίτες των Ιονίων αγκαλιάζουν την ΑΝ.Α.Σ.Α και στέλνουν το μήνυμα της νίκης και της ανατροπής πολύ ισχυρό σε κάθε γωνιά της Περιφέρειας.

Από το γραφείο τύπου
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις