Περιοδεία στα χωριά της Παλικής πραγματοποίησε χθες ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Τσιλιμιδός

Χθες, 6 Μαΐου 2014, ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Τσιλιμιδός και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι του συνδυασμού «Μεγάλο Ιόνιο», περιόδευσαν στα χωριά της Παλικής: Αθέρα, Βλιχάτα, Βιλατώρια, Καλάτα, Κουβαλάτα, Κοντογεννάδα, Σκηνέας, Δαμουλιανάτα και Ρίφι.
Μέσα σε πολύ καλό κλίμα, οι κάτοικοι συζήτησαν για τα προβλήματα της περιοχής με τους υποψηφίους. Ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Τσιλιμιδός, εξέφρασε τις θέσεις του συνδυασμού για την ανασυγκρότηση της περιοχής της Παλικής ενώ τόνισε πως «Δεν βρισκόμαστε εδώ για να σας πούμε μεγάλες κουβέντες. Με γνωρίζετε και σας γνωρίζω. Έχω ήδη δώσει δείγματα γραφής στο παρελθόν. Εμείς, ζητάμε την στήριξή σας για να εργαστούμε σκληρά για την Παλική ούτως ώστε να ανακάμψει από τους πρόσφατους σεισμούς και να μπει σε γοργούς ρυθμούς ανάπτυξης.»

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ

tsilimidos2

tsilimidos3 tslimidos5
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις