Ο Σπύρος Σπύρου αρνείται τον Διάλογο ακόμα μια φορά

Στα πλαίσια του δημοκρατικού διαλόγου και της αντικειμενικής ενημέρωσης των ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, η αξιόλογη πρωτοβουλία του IONIAN CHANNEL να οργανώσει απευθείας διάλογο όλων των υποψηφίων Περιφερειαρχών για τις εκλογές της 18ης Μαΐου 2014 ματαιώθηκε, λόγω της άρνησης του απερχόμενου Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Σπύρου Σπύρου και της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ Άντζελας Γκερέκου να συμμετάσχουν.

Ενώ είχαν προσκληθεί όλοι οι υποψήφιοι για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων από τον τηλεοπτικό σταθμό της Ζακύνθου να συμμετάσχουν στο DEBATE την προσεχή Παρασκευή 9η Μαΐου 2014 στις 9 το βράδυ, τη Δευτέρα 5/5/2014 το μεσημέρι ειδοποιήθηκαν ότι η συζήτηση ματαιώνεται λόγω της άρνησης Γκερέκου-Σπύρου να αποδεχτούν την σχετική πρόσκληση.

Γεγονός βέβαια αναμενόμενο από τον απερχόμενο Περιφερειάρχη Σπύρο Σπύρου, αφού είναι γνωστή η πάγια πλέον τακτική του, να προτιμά τους μονολόγους και τους ανεύθυνους ψιθύρους συνεργατών του.

Ιδιαίτερα τώρα που η κατάληψη της τελευταίας θέσης με βάση τα επίσημα στοιχεία των Υπουργείων Οικονομίας και Ανάπτυξης στο σύνολο των 13 Περιφερειών της χώρας στην απορρόφηση των Κοινοτικών Πιστώσεων του ΕΣΠΑ, αλλά και η σχεδόν μηδενική απορρόφηση των διασυνοριακών προγραμμάτων και των άλλων πρωτοβουλιών της Ε.Ε, δεν του αφήνουν κανένα περιθώριο διαστρέβλωσης της πραγματικότητας σε μία ανοιχτή συζήτηση ενώπιος ενωπίω.

Σχετική ιστοσελίδα ΚΕΠ: www.desyllas.gr/αρνηση-σπυρου-διαλογο/


Από το γραφείο της Κίνησης Επτανησίων Πολιτών

Παλαιολόγου 3
email
Τηλέφωνα: 26610 32100 – 6945450612
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις