Ο Ιωάννης Ζάβαλης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον ΦΙ.Κ.Ο.

Κι ήρθε η ώρα του απολογισμού 3,5 χρόνια μετά από τον ερχομό του περιβόητου Καλλικράτη. Ήταν μια κίνηση που θα βοηθούσε έλεγαν! Τι κατάφερε τελικά; Αφάνισε τις μικρές πόλεις και τα χωριά και δυνάμωσε τους ισχυρούς των μεγάλων πόλεων.
Θα πρέπει να αναλογιστούμε όλοι τι κάναμε για αυτό τον τόπο, αγώνες και θυσίες προκειμένου να τον καλυτερεύσουμε όχι για μας, αλλά για τα παιδιά μας.
Καταφέραμε να εκλέξουμε ανθρώπους που μόνο στόχο είχαν την καρέκλα, το προσωπικό όφελος αλλά και επειδή είχαν τη στήριξη κάποιου κόμματος. Ανθρώπους που σε κάθε εκλογές βλέπουμε να ανταλλάσσονται μεταξύ των συνδυασμών. Άνθρωποι ανακυκλώσιμοι που δεν έχουν όρεξη πια να προσφέρουν, χωρίς πρωτοπόρες ιδέες ή με ιδέες αλλά χωρίς κανείς να τους ακούει, σε συνδυασμούς που σου επιτρέπεται μόνο να ακούς.
Ο σεισμός του Ιανουαρίου ήταν αυτός που μπόρεσε να ξεγυμνώσει όλους αυτούς που δήθεν ήταν οι τοπικοί ηγέτες και νοιάζονταν για το καλό μας, αλλά ξεσκέπασε και όλες τις βρωμιές τον προκατόχων τους: Σοβαρές ελλείψεις σε κατασκευές, πασαλείμματα σε έργα προκειμένου να δείξουν ότι κάτι έκαναν. Έτσι είμαστε εδώ σε ένα βομβαρδισμένο μέρος και κλαίμε πάνω από τα ερείπια περιμένοντας την βοήθεια που δε θα έρθει ουσιαστικά ποτέ.
Βαρέθηκα να βλέπω τον τόπο μου την Παλική να πεθαίνει και να μην μιλάει κανείς. Βαρέθηκα να βλέπω προεκλογικά να εξαγοράζουν ψήφους με δήθεν θέσεις εργασίας και να μην αντιδρά κανείς. Βαρέθηκα την επόμενη των εκλογών να ακούω τα ίδια ότι πάλι μας κορόιδεψαν. Πρέπει να αλλάξουν όλα, να κάνουμε μια αρχή για να μπορέσουμε σιγά σιγά να φτιάξουμε όλη την Κεφαλονιά. Γιατί Κεφαλονιά είναι η Παλική, η Σάμη, η Έρισος, η Σκάλα, η Λειβαθώς και το Αργοστόλι.
Είναι λοιπόν στιγμή να μετρήσουμε τα λάθη μας να αναλογιστούμε τις ευθύνες μας και να ψηφίσουμε με σύνεση. Σαν πατριώτες Κεφαλλονίτες να δούμε ποιοι είναι αυτοί που θέλουν πραγματικά να προσφέρουν σε αυτόν τον τόπο και όχι να πάρουν από αυτόν. Γιατί είναι κρίμα τα χρόνια να περνούν το νησί μας να πηγαίνει πίσω και να δοκιμάζεται με τον χειρότερο τρόπο.
Ζητάμε ως ΦΙ.Κ.Ο την στήριξη σας για να μπορέσουμε να παλέψουμε για ένα καλύτερο αύριο του τόπου.

Με εκτίμηση
Ιωάννης Ζάβαλης του Γεωργίου
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Παλικής
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις