Από 21 Ιουλίου ακτοπλοϊκή σύνδεση Μπάρι με Κεφαλονιά και Ζάκυνθο

Πολύ αισιόδοξα φαίνεται να είναι τα μηνύματα από την ιταλική τουριστική αγορά για τα Ιόνια νησιά και το γεγονός αυτό αποτυπώνεται και από τις κρατήσεις εισιτηρίων στο πλοίο που θα εκτελεί το δρομολόγιο από το Μπάρι της Ιταλίας προς τη Ζάκυνθο και την Κεφαλονιά.

H ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Ιταλίας και Ζακύνθου, θα πραγματοποιηθεί με το πλοίο «Horizon», χωρητικότητας περίπου 1.000 ατόμων.

Το πλοίο θα ξεκινήσει δρομολόγια στις 21 Ιουλίου και για φέτος έχουν προγραμματιστεί συνολικά επτά αναχωρήσεις από Ιταλία και από Ζάκυνθο.

Αναλυτικότερα:

– Από Μπάρι για Κεφαλονιά και Ζάκυνθο: 21 Ιουλίου, 28 Ιουλίου, 4 Αυγούστου, 11 Αυγούστου, 18 Αυγούστου, 25 Αυγούστου και 1η Σεπτεμβρίου.

– Από Ζάκυνθο προς Κεφαλονιά και Μπάρι: 22 Ιουλίου, 29 Ιουλίου, 5 Αυγούστου, 8 Αυγούστου, 12 Αυγούστου, 19 Αυγούστου, 26 Αυγούστου και 3 Σεπτεμβρίου.

– Το πλοίο θα ξεκινά από το λιμάνι του Μπάρι στις 17:00 και θα φτάνει στη Ζάκυνθο στις 16:00 της επόμενης ημέρας και θα δένει στον μώλο του Αγίου Νικολάου.

ΠΗΓΗ http://www.patrastimes.gr/arthro.php?id=61697
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις