Επίσκεψη Αλέκου Δεσύλλα σε Αργοστόλι

Τη Δευτέρα 5/5/2014 το πρωί κλιμάκιο υποψηφίων της ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ (Κ.Ε.Π) με επικεφαλής τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αλέκο Δεσύλλα και τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Σωτήρη Σούλτη επισκέφθηκαν διαδοχικά στο Αργοστόλι:

Τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σπυρίδωνα, στον οποίον ο Αλέκος Δεσύλλας αφιέρωσε το βιβλίο του «ΤΟ ΔΥΣΒΑΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ της μη υποκριτικής πολιτικής». Μετέφερε στον Μητροπολίτη το διαχρονικό του ενδιαφέρον για την ενίσχυση του κοινωνικού και φιλανθρωπικού έργου της εκκλησίας και τον παρέπεμψε στο περιεχόμενο του βιβλίου του, όπου αποτυπώνεται το συγκεκριμένο ενδιαφέρον του στην περίοδο της βουλευτικής του θητείας.

Στη συνέχεια το κλιμάκιο επισκέφθηκε το πολυϊατρείο του ΙΚΑ, όπου στους παριστάμενους γιατρούς και το διοικητικό προσωπικό ανάλυσε το πρόγραμμα του συνδυασμού της ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

Ακολούθησαν επισκέψεις στην έδρα της Αστυνομικής Διεύθυνσης, του Πυροσβεστικού Σώματος και συνομίλησε με υπαλλήλους της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλληνίας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.

Στους υπαλλήλους της Π.Ι.Ν ανέλυσε τις θέσεις της ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ για την αξιοποίηση, χωρίς αποκλεισμούς, του υπάρχοντος στελεχιακού δυναμικού τονίζοντας χαρακτηριστικά « ότι πέρασε πλέον η εποχή των «πολιτικών επιτρόπων στις υπηρεσίες» και ο κάθε υπάλληλος θα αξιολογείται αποκλειστικά για την απόδοση του και το έργο του.

Την πρώτη ημέρα της άφιξης του Αλέκου Δεσύλλα στην Κεφαλονιά το περασμένο Σάββατο 3/5/2014 στις 9 το βράδυ, παρακολούθησε στην αίθουσα συναυλιών της Φιλαρμονικής Σχολής Κεφαλληνίας την συναυλία που έδωσαν οι Χορωδίες «ΚΑΝΑΛΙΩΝ» Κερκύρας και «Νικόλαος Πουλιάσης Αχαράβης» Κερκύρας υπό την Διδασκαλία – Διεύθυνση της ΑΓΑΘΗΣ ΚΟΣΚΙΝΑ, που εντυπωσίασαν το κοινό με την απόδοση τους.

Την Τρίτη 6/5/2014 το πρωί ο Αλέκος Δεσύλλας θα μεταβεί στην Λευκάδα συνεχίζοντας τις επισκέψεις του στην Επτανησιακή μας Περιφέρεια.


Από το γραφείο της Κίνησης Επτανησίων Πολιτών
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις