Το bookcrossing συνεχίζει την πορεία του-Πολλά βιβλία περιμένουν να τα βρεις!

Άλλη μία συνάντηση πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα από τα μέλη του Bookcrossing, όπου αντάλλαξαν βιβλία και απόψεις πάνω σε αυτά που διάβασαν.

Γνωρίσαμε καινούργια μέλη καθώς η τρέλα του bookcrossing σιγά σιγά διαδίδεται και παίρνει διαστάσεις, εμείς επιστείνουμε την προσοχή, το πολύ διάβασμα δεν κάνει καλό (πλάκα κάνουμε), το bookcrossing αγκαλιάζει όλους τους βιβλιοφάγους-βιβλιόφιλους, που βρίσκουν στις σελίδες κάθε βιβλίου έναν διαφορετικό κόσμο, ίσως πιο ρομαντικό, πιο ιδανικό, πιο χαρούμενο, χωρίς έννοιες, χωρίς προβλήματα και χωρίς οικονομική κρίση. Βέβαια κάποιοι από τους χαρακτήρες του βιβλίου μπορεί όντως να βιώνουν μία κρίση, είτε ερωτική είτε οικονομική είτε υπαρξιακή, όπως και να έχει, το βιβλίο θα αποτελεί πάντα και για πάντα, έναν δημιουργικό τρόπο φυγής από την πεζή και σκληρή πραγματικότητα.

Η ιδέα είναι αρκετά ενδιαφέρουσα και πρωτότυπη, απλά γίνεσαι μέλος και ανταλλάσεις βιβλία με τα υπόλοιπα μέλη, το βιβλίο που αφήνεις ή παίρνεις περιέχει έναν κωδικό τον οποίο περνάς σε μία ειδική φόρμα στην ιστοσελίδα και από εκεί και πέρα μπορείς αφού το διαβάσεις να το αφήσεις κάπου που θεωρείς ότι ταιριάζει ή σου αρέσει σαν τοποθεσία και ενημερώνεις την ιστοσελίδα για αυτή σου την κίνηση, έτσι ώστε το βιβλίο να το βρει κάποιος άλλος και να μην χαθεί.

Για αυτό μην διστάζεις γίνε μέλος και εσύ, ένα βιβλίο περιμένει να το βρεις!

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις