Προς αποκατάσταση της αλήθειας

Με αφορμή την δήλωση του προέδρου του ΑΝΕΛ Π. Καμμένου απο την Λευκάδα οτι το κόμμα του στηρίζει στην Περιφέρεια Ιονίων νήσων και τον Κ. Γαλιατσάτο και το ψηφοδέλτιο μας.

Είμαστε υποχρεωμένοι έστω κι αν γινόμαστε κουραστικοί να επισημάνουμε οτι:
1) Έχουμε δηλώσει ξεκάθαρα κι απο την πρώτη στιγμή οτι οχι μονο δεν επιδιώκουμε αλλα αντίθετα δεν επιθυμούμε την στήριξη κανενός κομματικού φορέα.
2) Καλούμε τους πολίτες των Ιονίων νήσων να μην υπακούσουν σε καμία κομματική γραμμή ή εντολή και να επιλέξουν με καθαρά αυτοδιοικητικά κριτήρια και οχι εντολοδόχους διαχειριστές της εξουσίας.
3) Το ψηφοδέλτιο μας απαλλαγμένο απο κομματικές εξαρτήσεις, υποστηρίξεις και υποστυλώματα διεκδικεί την ψήφο του Επτανησιακού λαού με μοναδική δέσμευση οτι είμαστε έτοιμοι κι αποφασισμένοι να συγκρουστούμε με τα κάθε λογής κατεστημένα που μας οδήγησαν στην σημερινή κατάσταση.

Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε όραμα, ελπίδα και αισιοδοξία στους συμπολίτες μας κι όλοι μαζι να αγωνιστούμε για να πετύχουμε οτι καλυτερο μπορούμε για τον τόπο μας.

Αυτα προς αποκατάσταση της αλήθειας.

Δελτίο Τύπου 05/05/2014

ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΘΕΛΗΣΗ
ΥΠ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΘΗΣ

Rizospastikes luseis
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις