Πάρα-portals!

Ένα νέο φαινόμενο που αναπτύχθηκε με μανία κατά τη διάρκεια των τρεισήμισι ετών της Δημοτικής Αρχής του κ.Αλέξανδρου Παρίση και των Συνεργατών του είναι η εμμονή στην παραπληροφόρηση, ευτυχώς από μόνο 2 – 3 παρα-δημοσιογράφων (…ένας εκ των οποίων αρέσκεται να συστήνεται ως …παρα-μορφωμένος) στη διαστρέβλωση της πραγματικότητας και στην αρρωστημένη μυθοπλασία, προκειμένου να πλήξουν σε όλα τα επίπεδα την εικόνα των εκλεγμένων Λειτουργών του Δήμου Κεφαλονιάς.
Ομολογουμένως έχει εντυπωσιάσει το επίπεδο της κακοήθειας, της μιζέριας, του ψεύδους, της κακογουστιάς και εν τέλει της κακομοιριάς, που δέρνει αλύπητα 2 – 3 άτομα, που εκμεταλλευόμενοι την ελευθερία του τύπου, θεωρούν αυθαίρετο δικαίωμά τους να λασπογραφούν εις βάρος ανθρώπων , οι οποίοι έχουν τύχει της τιμής της εκλογής και εντός των επομένων ημερών θα επανακριθούν από το Εκλογικό Σώμα.
Ξεχνούν όμως ή ενδεχομένως σκοπίμως παραβλέπουν το αυτονόητο, ότι όποιος μολύνεται από την επίσκεψη στα para-sites τους, ταυτόχρονα εξαγνίζεται με την περιήγηση και σε άλλους διαδικτυακούς τόπους, οι οποίοι τιμούν το Λειτούργημα της Δημοσιογραφίας με τις επισημάνσεις τους, τις κριτικές τους και τα σχόλια τους, πάντοτε με ευπρέπεια, ήθος και σοβαρότητα, ιδιότητες προφανώς άγνωστες στα press-οειδή κανάλια τους.
Τελευταία, διότι δυστυχώς γι αυτούς η κατρακύλα στην κακομοιριά δεν έχει τέλος, ανακάλυψαν την απάτη τύπου λεζάντας, ότι δήθεν λέγεται από τον όποιο εικονιζόμενο στοχεύουν, η ανοησία, που οι ίδιοι εκστομίζουν.
Με τη βεβαιότητα ότι η αντιμετώπιση του συγκεκριμένου φαινομένου αποτελεί θέμα της ψυχιατρικής έρευνας, απολαμβάνουμε το μίσος, την επιθετικότητα και την γελοιοποίηση, που τους χαρακτηρίζουν, με την πρέπουσα κατανόηση, με την οποία ατυχώς κάθε εμπλεκόμενος στα κοινά οφείλει να εξοπλίζεται.
Από την πλευρά μας μόνο μία χρήσιμη λέξη που να τους αφορά , μπορούμε να καταθέσουμε : «περαστικά» !
Εμείς επισημαίνουμε και καυτηριάζουμε το αρρωστημένο φαινόμενο.
Η διαιώνιση του ή όχι – δική σας Απόφαση!

Ευάγγελος Κεκάτος
Α/Δήμαρχος Κεφαλονιάς
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις