Μία λαοθάλασσα περίμενε τον Αλέξανδρο Παρίση στο Κλειστό Γυμναστήριο (ανανεωμένο)

Θριαμβευτική είσοδο έκανε ο νυν Δήμαρχος Αλέξανδρος Παρίσης, το απόγευμα, κατά την προγραμματισμένη συγκέντρωση που πραγματοποίθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Αργοστολίου.

Μία λαοθάλασσα περίμενε από νωρίς τον Αλέξανδρο Παρίση έξω από το Κλειστό Γυμναστήριο  αποδεικνύοντας περίτρανα ότι ένας σωστός ηγέτης έχει τη δύναμη να συγκεντρώνει γύρω του τα πλήθη, παρόλη τη γκρίνια και την φάουσα των αντιπάλων του και να συσπειρώνει τον κόσμο κοντά του ακόμα και τις πιο δύσκολες στιγμές, δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι ο λαός της Κεφαλονιάς γνωρίζει πολύ καλά ποιός είναι αυτός που μπορεί να πάρει τα ηνία στα χέρια του και να φέρει εις πέρας ακόμα και το πιο δύσκολο πρόβλημα, με την πόρτα του Δημαρχείου να είναι πάντα ανοιχτή σε όποιον θέλει βοήθεια ή άμεση λύση στο πρόβλημά του.

Με το σύνθημα συνεχίζουμε μαζί, έκανε δριμύ κριτική στους αντιπάλους του υποψηφίους, Καλαφάτη και Μιχαλάτο, αναφέροντας για τον μεν πρώτο ότι δεν έκανε τίποτα για την Κεφαλονιά με τη μισή κυβέρνηση να είναι Κεφαλονίτες και για τον δε δεύτερο ότι το μόνο που έχει να επιδείξει σαν πρώην Δήμαρχος, είναι έναν Δήμο καταχρεωμένο. Στην συνέχεια της ομιλίας του ο νυν Δήμαρχος, είχε το θάρρος να ζητήσει συγνώμη για τα όποια λάθη μπορεί να έγιναν και για το κουκλοθέατρο που παρουσίαζε το Δημοτικό Συμβούλιο, πράγμα που άφηνε μία πικρία και άσχημη εικόνα στους πολίτες της Κεφαλονιάς, κάτι που έπρεπε να σταματήσει, συστρατεύοντας μαζί του νέους και άξιους ανθρώπους στους οποίους θα παραδώσει τα ηνία της Κεφαλονιάς όταν έρθει η ώρα να αποχωρήσει.

Ο κ. Παρίσης έκανε μία μικρή αναδρομή στην τριετία και στα όσα είχε να αντιμετωπίσει με μία χώρα σε κρίση και έναν Δήμο υπερχρεωμένο από τις προηγούμενες Δημοτικές Αρχές, αλλά και έναν καταστροφικό σεισμό που προστέθηκε στα πάρα πολλά προβλήματα που είχε να διαχειριστεί, αλλά και πάλι βγήκε νικητής, επιστρατεύοντας σύσσωμη την κυβέρνηση καθώς και τον ίδιο τον Πρωθυπουργό για να επιληφθούν της κατάστασης και να βοηθήσουν με όποιο τρόπο μπορούσαν έτσι ώστε οι συμπολίτες μας να βρουν στέγη και φαγητό.

Και βέβαια η τελευταία μεγάλη επιτυχία του κ. Παρίση ήταν η παραμονή του Τμήματος του ΤΕΙ Δημοσίων Σχέσεων το οποίο μπορεί να αλλάζει ονομασία αλλά δεν θα κλείσει και θα δεχτεί τους πρώτους φοιτητές τη νέα σχολική περίοδο. Αναφέρθηκε στο γεγονός ότι όταν εκλέχτηκε Δήμαρχος ήταν πλούσιος και όταν θα φύγει θα είναι φτωχός.

Την ομιλία του Αλέξανδρου Παρίση άνοιξε ο νεαρός υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, Ανδρέας Νικολόπουλος, ο οποίος ξεσήκωσε τον κόσμο με την γεμάτη πάθος ομιλία του. Την συγκέντρωση έκλεισαν όπως και την άνοιξαν, οι αδελφοί Καραβιώτη μελωδικά όπως πάντα, ενώ κάποιοι δεν δίστασαν να χορέψουν.

SONY DSC SONY DSC SONY DSC

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC

 

 

 
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις