Μάκης Φόρτες: “Παρίσης – Σπύρου: Ομολογία αποτυχίας”!

του Μάκη Φόρτε*

Είναι προφανές ότι ο κ. Σπύρου έχει πάρει τη σύμφωνη γνώμη του κ. Παρίση, για την «άλλα λόγια να αγαπιόμαστε» απάντηση σχετικά με τα τέσσερα δημοτικά έργα που πήγαν στις καλένδες με δική τους αποκλειστικά ευθύνη.
Με το γνωστό ύφος και ήθος που απευθύνονται σε όποιον τους ασκεί κριτική, με την απάντηση τους επιδεικνύουν τον εκνευρισμό τους από την αποκάλυψη.
Είχαν ομολογουμένως φροντίσει επιμελώς να αποκρύψουν την αρνητική εξέλιξη για τα τέσσερα πολυδιαφημισμένα έργα που ξαφνικά και προεκλογικά, τα τρία εξ αυτών εντάχθηκαν άρον – άρον στο ΕΣΠΑ (ύδρευση Ληξουρίου, και ενεργειακή αναβάθμιση δημαρχείου και κολυμβητηρίου Αργοστολίου) και το τέταρτο (γηροκομείο Αργοστολίου) ξεμπλόκαρε.

Παρίσης και Σπύρου δίνοντας Μαυρογιαλούρικες υποσχέσεις του τύπου «θα προχωρήσουν κανονικά» τα έργα, δίχως να προσδιορίζουν από πού θα χρηματοδοτηθούν και κυρίως πότε θα γίνουν (!!!), παίζουν με την υγεία των πολιτών (ύδρευση Ληξουρίου) και την εύρυθμη λειτουργία της ίδιας της κοινωνίας (με τα άλλα τρία).

Οδήγησαν Παρίσης και Σπύρου έσχατες την Κεφαλονιά και την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων στην αξιοποίηση των ευρωπαϊκών προγραμμάτων στα 3 ½ χρόνια της θητείας τους και τώρα χάνονται έργα τεράστιας οικονομικής και κοινωνικής αξίας και «δεν ιδρώνει το αυτί τους» !
Αντί να πουν την αλήθεια για τα τέσσερα χαμένα έργα και με ακρίβεια να προσδιορίσουν την τύχη τους, «ζητάνε και τα ρέστα» με μια απάντηση μνημείο παλαιοκομματισμού με προσωπικούς χαρακτηρισμούς που ευτελίζουν τον πολιτικό πολιτισμό και διάλογο.

Δείχνοντας άγνοια κινδύνου, Παρίσης και Σπύρου, το μόνο που επιτυγχάνουν είναι με τρεις μόνο λέξεις να ομολογήσουν την πλήρη αποτυχία τους για την Κεφαλονιά και την ολοκληρωτική τους ανεπάρκεια μαζί και ανικανότητα στη διαχείριση των πόρων που διατίθεται για την τοπική ανάπτυξη.

«Θα προχωρήσουν κανονικά» (τα έργα)….. διαβεβαιώνουν και αποκαλύπτονται αφοπλιστικά για την επικινδυνότητα τους !!!

* περιφερειακός σύμβουλος
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις