Εκδήλωση με τους ετεροδημότες Αττικής

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Ιόνιος Πολιτεία» και Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Σπ. Σπύρου, θα μιλήσει στους ετεροδημότες Επτανήσιους απόψε και ώρα 20:00 στο θέατρο ΠΕΡΟΚΕ, στην Αθήνα (πλατεία Καραϊσκάκη).

Πρόγραμμα περιοδειών συνδυασμού

Ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Κέρκυρας, Τάκης Μεταλληνός, με τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους της Εκλογικής Περιφέρειας Κέρκυρας, θα επισκεφτούν την Τρίτη 6 Μαΐου, στις 10:45 π.μ. το Ίδρυμα Χρονίως Πασχόντων «Η Πλατυτέρα» και στις 12.00 το μεσημέρι το Δημοτικό Γηροκομείο.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας και συγκεκριμένα στις 17:30 θα επισκεφτούν το Σκριπερό, στις 18:30 τους Μακράδες, στις 19:00 την Κρήνη, στις 19:30 τους Λάκωνες και στις 20:00 τους Δουκάδες,

Την Τετάρτη 7 Μαΐου στις 11 το πρωί θα γίνει επίσκεψη στο Δήμο Κέρκυρας (Μαράσλειο Μέγαρο), ενώ το απόγευμα τα μέλη του συνδυασμού, με επικεφαλής τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Εκλογικής Περιφέρειας Κέρκυρας, Τάκη Μεταλληνό, θα περιοδεύσουν στα χωριά, Ποταμός στις 18.00, τους Ευρωπούλους στις 19.00 και στις 20.30 θα επισκεφτούν την Ελληνική Ομοσπονδία Κρίκετ.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις