Ανακοίνωση από τους Ριζοσπάστες Ξανά

Εμείς οι υποψήφιοι της δημοτικής ενότητας Λειβαθούς και της δημοτικής κοινότητας Αργοστολίου με τον συνδυασμό ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΕΣ ΞΑΝΑ, που αποκλειστήκαμε από την συμμετοχή στις δημοτικές εκλογές μετά την απόφαση του πρωτοδικείου

ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ:

Συνεχίζουμε τον αγώνα με τον συνδυασμό μας στην πρώτη γραμμή της μάχης.

Θα προσφύγουμε με κάθε ένδικο και πολιτικό μέσο στην ακύρωση της αντισυνταγματικής απόφασης που μας στερεί το συνταγματικό δικαίωμα του εκλέγεσθαι.

Θα αγωνιστούμε για την κατάργηση του Καλλικράτη και των ρυθμιστικών νομών του που ακυρώνουν τα συνταγματικά μας δικαιώματα.

Είμαστε ένα πολιτικό αυτοδιοίκητο κίνημα , αγωνιζόμαστε για την κατάργηση των μνημονίων και την απελευθέρωση της χώρας από τους δανειστές.

Θέλουμε το Δημαρχείο

Για να υπερασπιστούμε όσα απειλούνται.
Για να πάρουμε πίσω αυτά πού μας πήραν.
Για να διεκδικήσουμε αυτά που θέλουμε.
Για να φτιάξουμε μονοί μας όσα περνούν από το χέρι μας.

ΗΡΘΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

ΑΛΙΒΙΖΑΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΛΙΤΣΑ)
ΒΑΛΣΑΜΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
ΔΕΛΛΑΠΟΡΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ(ΛΙΤΣΑ)
ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΤΖΟΥΒΑΝΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗ
ΤΣΕΛΕΚΙΔΗ ΜΑΡΙΚΑ (ΜΑΡΙΤΑ)
ΤΣΙΓΑΡΙΔΑ ΜΥΡΤΩ
ΤΣΟΝΙΔΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ (ΑΚΗΣ)
ΦΩΚΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΧΑΜΗΛΟΘΩΡΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις