Έγιναν οι απονομές των βετεράνων αθλητών με χαμόγελα και αισιοδοξία

Πραγματοποίηθηκαν σήμερα το πρωϊ τα αγωνίσματα που αφορούσαν κατά κόρον τους βετεράνους αθλητές οι οποίοι περίμεναν από χθες το απόγευμα για να δείξουν τις ικανότητες τους.

Μπορεί να έχουν τα χρονάκια τους αλλά βάζουν κάτω πολλούς εικοσάρηδες, με το κέφι, το κουράγιο, την αστείρευτη ενέργεια και δύναμη ψυχής που διαθέτουν, κάθε χρόνο το θεωρούν τιμή αλλά κομμάτι της ζωής τους να συμμετέχουν σε μία τέτοια διοργάνωση προς τιμήν του αείμνηστου αθλητή και πολιτικού Αντώνη Τρίτση.

Κάποιοι από τους αθλητές ήταν πάνω από 90 χρονών όπως ο κ. Ανδρέας Πολυχρονόπουλος με τα αμέτρητα μετάλλια για τους αγώνες δρόμου που έχει συμμετάσχει, μάλιστα μίλησε με τα κολακευτικότητα λόγια τόσο για την άρτια οργάνωση των Τριτσείων όσων και για το νησί μας, χαριτολογώντας ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού-Πολιτισμού, Ευάγγελος Κεκάτος δήλωσε ότι πρέπει να του δώσουν τον τίτλο επίτιμος Αντιδήμαρχος Τουρισμού, γιατί κάνει την καλύτερη διαφήμιση για το νησί μας, με το ήθος που τον διακρίνει.

SONY DSC SONY DSC SONY DSCSONY DSC

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC

 

SONY DSC
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις