Μεγάλη προσβολή στη μνήμη του Αντώνη Τρίτση η απουσία Καλαφάτη-Θεόφιλου

Θα περίμενε κανείς όταν γίνεται μία μεγάλη διοργάνωση προς τιμήν του μεγάλου Κεφαλονίτη πολιτικού και αθλητή, ει μη τι άλλο τα πολιτικά του τέκνα όπως είναι η ομάδα Καλαφάτης και οι άνθρωποι που ανδρώθηκαν στο ΠΑΣΟΚ όπως είναι ο Θεόφιλος Μιχαλάτος, να μην είναι παρόντες ώστε να τιμήσουν συμβολικά τον άνθρωπο που σέβεται όλο το νησί και όχι μόνο, σαν ιστορία και σαν όνομα.

Κι όμως στα Τρίτσεια 2014 έλαμψαν δια της απουσίας τους, τόσο ο Αλέκος Καλαφάτης όσο και ο Θεόφιλος Μιχαλάτος, κάτι που δημιούργησε άσχημη εικόνα στην τοπική κοινωνία, ιδίως στον κόσμο που στήριξε ιστορικά το ΠΑΣΟΚ στην Κεφαλονιά.

Αντίθετα η Δημοτική Αρχή έδωσε το παρών σύσσωμη με επικεφαλής τον Δήμαρχο Αλέξανδρο Παρίση πλαισιωμένος από τον Νίκο Ανουσάκη, Διονύση Κοκκόση, Παναγή Βανδώρο, Ευάγγελο Κεκάτο, Γιώργο Τζωρτζάτο και τον Γεράσιμο Αποστολάτο καθώς και τον Αντιπεριφερειάρχη Σωτήρη Κουρή. Δυναμικό παρών έδωσαν και οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι με την Ισχυρή Κεφαλονιά, όπως ο Πρόεδρος της Kefalonian Lines, Διονύσης Λυκούδης και οι επιχειρηματίες Άκης Κατσαμπίρης και Διονύσης Λιγνός. Μέχρι και η Βουλευτής Αφροδίτη Θεοπεφτάτου τίμησε τον Αντώνη Τρίτση, παρόλο που πολιτικά ανήκει σε διαφορετική παράταξη, δείχνοντας έμπρακτα τον σεβασμό και την εκτίμησή της στο πρόσωπο του Τρίτση αλλά και στον θεσμό που τιμάει και προάγει τον αθλητισμό.

Υ.Γ.: Φυσικά από την πολύ πετυχημένη διοργάνωση δεν θα μπορούσε να  λείπει και ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ, Άγγελος Κωνσταντάκης, ο οποίος συμμετείχε στο άθλημα της Σφαιροβολίας στο οποίο μάλιστα τερμάτισε πρώτος στην κατηγορία του, που  ήταν για άλλη μία φορά η ψυχή της διοργάνωσης. Μην ξεχνάμε ότι επί Δημαρχίας Παρίση καθιερώθηκαν τα Τρίτσεια στην Κεφαλονιά, καθώς μέχρι και πριν τρια χρόνια λάμβαναν χώρα στην Αθήνα, αφού οι προηγούμενες δημοτικές αρχές είχαν αδιαφορήσει.

SONY DSC
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις