Κροκοδείλια δάκρυα από την Άντζελα Γκερέκου για την Κεφαλονιά

Σημερα 3 Μαΐου και ώρα 10:00 πμ η Κ. Γκερέκου, βουλευτής του ΠΑΣΟΚ μετα απο πολύωρη μάχη με κομμώτριες, ενδυματολόγους και μακιγιέζ, κατέληξε στην τηλεόραση του Mega να δηλώσει εκτός των άλλων και την απύθμενη λύπη της για τους σεισμοπαθείς της Κεφαλλονιάς.
Εμείς ως πολίτες των Ιονίων νήσων και του ψηφοδελτίου Επτανησίων Θέληση, την ευχαριστούμε για τα μνημόνια που ψήφισε στην βουλή των Ελλήνων, για την εξαθλίωση που βιώνουμε στην καθημερινότητα μας, αλλα και για την προσπάθεια της να μας πείσει, οτι μετα το πέρας της βουλευτικής της καριέρας επιθυμεί να αποκατασταθεί επαγγελματικά καταλαμβάνοντας τον θώκο του Περιφερειάρχη.
Ο λαός των Ιονίων νήσων στις 18 Μαΐου θα εκτιμήσει τόσο την δική της προσφορά οσο και τα μαθήματα δημοκρατίας και πολυφωνίας που παραδίδει σε καθημερινή βάση το Mega channel.

Γραφείο Τύπου
Επτανησίων Θέληση
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις