Επισκέφθηκαν το Δημαρχείο οι δύο Χορωδίες από την Κέρκυρα

Επίσκεψη στο Δημαρχειακό Μέγαρο έκαναν οι Χορωδοί από τα δύο Κερκυραϊκά Χορωδιακά σχήματα, που θα παρουσιάσουν απόψε στην αίθουσα της Φιλαρμονικής Σχολής τις 9 το βράδυ, ένα πλούσιο πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει Επτανησιακά αλλά και σύγχρονα ελληνικά τραγούδια.

Με την συνοδεία του Δημάρχου Κερκύρας κ. Τρεπεκλή παρουσίασαν ένα δείγμα από το ρεπερτόριο που θα απολαύσουμε απόψε επιφυλάσσοντας μια ευχάριστη έκπληξη στον Δήμαρχο Αλέξανδρο Παρίση, οι δύο Χορωδίες, Νικόλαος Πουλιάσης, από την περιοχή της Αχαράβης και  “Καναλιών”,  τραγούδησαν παρουσία του Αντιδήμαρχου Τουρισμού-Πολιτισμού, Ευάγγελου Κεκάτου, του Προέδρου του ΟΚΑΠ, Διονύση Κοκόση, του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας, Λούκα Νιφοράτου και του υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου Διονύση Λυκούδη και του Ντάνι Γιακουμάτου, που παραβρέθηκαν στην πολύ όμορφη έκπληξη στο γραφείο του Δημάρχου.

Αμέσως μετά έγινε και η βράβευση του αθλητή υδατοσφαίρισης Ζήση Δελακκά που βρέθηκε επίσης στο Δημαρχείο.

 

kekryras4 kerkyra kerkyra2 kerkyra3
δελακς κερκυρα6
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις