ΦΙΣΚΑΡΔΟ ΠΛΩΤΗ ΠΡΟΒΛΗΤΑ SOS!!!

Το Φισκάρδο πέραν των προβλημάτων που αντιμετωπίζει μαζί με όλη την Βόρεια Κεφαλονιά λόγω του επακόλουθου του σεισμού κλεισίματος του Επαρχιακού δρόμου Αργοστολίου Φισκάρδου, έχει ένα πρόσθετο πρόβλημα που πλήττει τον θαλάσσιο τουρισμό. Την πλωτή προβλήτα που είναι παρκαρισμένη αρόδου φθαρμένη και ανενεργή.
Η πλωτή προβλήτα πέρα της χρησιμότητας της για τον ελλιμενισμό 25 περίπου τουριστικών σκαφών εκθέτει ανεπανόρθωτα τον τουρισμό μας καθώς είναι καταχωρημένη και στους φετινούς ναυτικούς χάρτες.
Η δυσφήμιση της Κεφαλονιάς από τα καταπλέοντα σκάφη θα είναι τεράστια αφού θα προσεγγίζουν το Φισκάρδο, θα αναζητούν προβλήτα και προβλήτα δεν θα βρίσκουν. Επιπλέον στην θέση που είναι παροπλισμένη αφαιρεί και άλλο λειτουργικό χώρο από το λιμάνι για την πρόσδεση σκαφών.

Είναι μέγιστη υποχρέωση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου άμεσα να προχωρήσει σε έργο αποκατάστασης της και τοποθέτησης της στην θέση που προβλέπεται. Το τουριστικό προϊόν του νησιού μας και της βόρειας Κεφαλονιάς δεν αντέχει άλλα κτυπήματα.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ
ΜΕΓΑΛΟ ΙΟΝΙΟ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις