Ξεφάντωσαν την Πρωτομαγιά στην Αγία Ευφημία-Το χωριό γέμισε λουλούδια και μουσική

Πολλές εκπλήξεις περίμεναν τον κόσμο που μαζεύτηκε από νωρίς στο γραφικό και πανέμορφο χωριό της Αγίας Ευφημίας για να γιορτάσουν την Πρωτομαγιά, με τον καιρό να είναι αρκετά ζεστό για την εποχή είχαν  την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα πλήρες πρόγραμμα με χορευτικά από πέντε Πολιτιστικούς Συλλόγους και μία Σχολή Χορού που τους ξεσήκωσε.

Οι ανθοπώλες ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της ΚΕΔΗΚΕ, είχαν στήσει από το πρωϊ τις γλάστρες και τα παρτέρια γεμάτα λουλούδια, που θα πωλούσαν στο πλήθος κόσμου που μαζεύτηκε αμέσως μετά και την τέλεση της λειτουργίας στην Ιερά Μονή Αγριλίων στην Σάμη, πολλοί ήταν αυτοί που σταμάτησαν στην Αγία Ευφημία για έναν καφέ και ένα παγωτό για να δροσιστούν.

Τα μαγαζιά ήταν γεμάτα μέχρι και το μεσημέρι που άρχισαν οι χορευτικές επιδείξεις των Πολιτιστικών Συλλόγων, πρώτοι ανέβηκαν στην ειδικά διαμορφωμένη εξέδρα ο Πολιτιστικός Σύλλογος Διλινάτων, όπου χόρεψε χορούς από την Ανατολική Θράκη αλλά και τα Επτάνησα, στη συνέχεια ήταν η σειρά του Συλλόγου Αγία Πελαγία με χορούς από το Αιγαίο και την Κεφαλονιάς, ενώ βγήκαν αμέσως μετά βγήκαν τρεις Πολιτιστικοί Σύλλογοι από την περιοχή με τελευταίο τα παιδικό τμήμα που εντυπωσίασε τον κόσμο με τις χορευτικές του ικανότητες.

Την παράσταση έκλεψαν οι χορευτές και οι δάσκαλοι χορού της Σχολής Χορού AJ από το Αργοστόλι όπου επιδώθηκαν σε Jumba, και άλλους μοντέρνους χορούς προσκαλώντας τον κόσμο να συμμετέχει και να διασκεδάσει και αυτός με τη  σειρά του χορεύοντας. Την εκδήλωση έκλεισε ο Σύλλογος Αγία Πελαγία με τον Μπάλλο κατεβαίνοντας από την εξέδρα και συνεχίζοντας τον χορό ανάμεσα στον κόσμο.

Στις εκδηλώσεις το πρών έδωσαν ο Αντιπεριφερειάρχης Σωτήρης Κουρής, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ, Αγγελος Κωνσταντάκης, ο Πρόεδρος του ΟΚΑΠ, Διονύσης Κοκκόσης, ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου, Παναγής Βανδώρος, πολλοί υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι και φυσικά η Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ερασμία Μουστάκη.

Καλό Μήνα!

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις