Μάγεψαν το Ληξούρι οι αδελφοί Καραβιώτη-Πάνω από δύο ώρες κράτησαν ευχάριστη συντροφιά στον κόσμο (εικόνες+βίντεο)

Δύο και κάτι ώρες συγκίνησης και διασκέδασης πρόσφεραν στον κόσμο που βρέθηκε στην κεντρική πλατεία Ληξουρίου, οι αδελφοί Καραβιώτη, ο Μάκη και ο Σπύρος, Τα Καραβιωτάκια, όπως είναι περισσότερο γνωστά στην τοπική μας κοινωνία.

Οι αδελφοί Καραβιώτη έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, για άλλη μία φορά καθώς κατάφεραν να φέρουν στο μυαλό του κόσμου ευχάριστες αναμνήσεις και θύμησες από περασμένες δεκαετίες, προκαλώντας την έντονη συγκίνηση παρόλη την υγρασία που είχε, καθώς οι συμπολίτες μας Ληξουριώτες και γενικά οι Παλικησιάνοι παρέμειναν μέχρι το τέλος της συναυλίας χωρίς να σταματάνε το τραγούδι. Οι αδελφοί Καραβιώτη εκτός από τις κλασικές καντάδες, χάρισαν στον κόσμο τραγούδια της παρέας και καλαματιανό,  παρακινώντας τον κόσμο να σηκωθεί να χορέψει, πράγμα που έπραξαν και το κέφι άναψε.

Τόσο τα γύρω μαγαζιά όσο και οι καρέκλες που έστησε η ΚΕΔΗΚΕ για να εξυπηρετήσει τον κόσμο που κατέβηκε στην πλατεία είχαν γεμίσει από νωρίς το απόγευμα και όλοι ανυπομονούσαν να ξεκινήσει η συναυλία, χαιρετισμό απηύθυνε ο αντιπρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ Γιώργος Κατσιβέλης, ενώ στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Παλλικής, Άγγελος Μοσχονάς, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΛΕ Άγγελος Κωνσταντάκης, υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι και ο Πρόεδρος της Τοπικής Ενότητας Παλλικής Νίκος Ζαφείρης Αραβαντινός.

Το κέφι καθόλη τη συναυλία ήταν έκδηλο και ο κόσμος διασκέδασε με την ψυχή του, μάλιστα λίγο πριν το τέλος της συναυλίας η Ληξουριώτισσα σωσίας της Άγκελα Μέρκελ, ζήτησε από τους αδελφούς Καραβιώτη να πουν το τραγούδι που έγραψαν για το Ληξούρι, εμπνευσμένο από τα όσα συνέβησαν μετά το χτύπημα και των δύο ισχυρών σεισμών. Αμέσως μετά και κλείνοντας την πολύ όμορφη εκδήλωση ο κόσμος χόρεψε ταγκό και βαλς.

Έμοιαζε σαν όνειρο η περιπέτεια που έζησαν οι συμπολίτες πριςν από τρεις μήνες με μία πόλη και χωριά χτυπημένα από την μανία του εγκέλαδου, χθες το βράδυ καθώς τίποτα δεν θύμιζε τις τραγικές και γεμάτες αγωνία μέρες, που ακολούθησαν μετά τους σεισμούς. Η πόλη φαίνεται να επανέρχεται σιγά σιγά στους κανονικούς της ρυθμούς και μακάρι από εδώ και πέρα να έχουμε να θυμόμαστε μόνο ευχάριστα πράγματα και στιγμές.

Μετά την αυλαία της υπέροχης εκδήλωσης, ο Αντιδήμαρχος Άγγελος Μοσχονάς πρόσφερε ανθοδέσμες στους καλλιτέχνες, οι οποίοι ευχαρίστησαν θερμά τον κόσμο της Παλικής και μαζί με τον Πρόεδρο της ΚΕΔΗΚΕ, καληνύχτησαν το κοινό  που παρέμεινε στη θέση του παρά την πολύ υγρασία που επιφύλασσε η βραδιά, για να απολαύσει την μοναδική αυτή συναυλία.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC SONY DSC

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC

 

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις