Η Επτανησίων Θέληση δεν αναγνωρίζει κόμμα-Πιστεύει στην Αυτοδιοίκηση

Μας είναι αρκετά δύσκολο κάθε φορά που ορισμένα site και εφημερίδες θέλουν να μας εντάξουν σε κομματικούς σχηματισμούς να βγάζουμε δελτίο τύπου.
Θεωρούμε οτι τα δελτία τύπου μας, ειδικότερα αυτήν την περίοδο πρέπει να αναφέρονται στο πρόγραμμα μας για το μέλλον των Ιονίων Νήσων. Ανακαζόμαστε όμως πάλι να επαναλάβουμε ότι η παράταξη μας, Επτανησίων Θέληση, στην τοπική αυτοδιοίκηση δεν αναγνωρίζει κόμματα γιατί πιστεύει στην Αυτοδιοίκηση και όχι στην ετεροδιοίκηση.
Είναι βαθιά πολιτική η άποψή μας και θα παρακαλούσαμε για πολλοστή φορά να μην υπάρχει κομματικός προσδιορισμός για τη δική μας παράταξη. Είναι σαφές ότι τα κόμματα ενδεχομένως με τις υπόγειες διαδρομές έχουν κάνει τεράστια προσπάθεια να ποδηγετήσουν την τοπική αυτοδιοίκηση σε αυτές τις εκλογές.
Είναι δικό τους θέμα και όχι δικό μας. Η δική μας διαδρομή είναι διαδρομή διαφανής και ξεκάθαρη. Η δική μας νίκη δεν θα βαφτεί ούτε κόκκινη, ούτε πράσινη, ούτε με τριχρωμίες και διχρωμίες, αλλά θα είναι νίκη ανατροπής στην αυτοδιοίκηση και νίκη αξιοπρέπειας.
Να ξεκαθαρίσουμε ότι εμείς θα δώσουμε αγώνα να λύσουμε τα προβλήματα του τόπου μας. Μας είναι αδιανόητο να λύσουμε και τα υπαρξιακά προβλήματα των κομμάτων της χώρας, τα οποία συντάραξαν το πολιτικόμαςσύστημα και την ίδια την χώρα.
Για τους παραπάνω λόγους οποιαδήποτε δημοσιογραφική επανάληψη τέτοιου φαινομένου θεωρούμε ότι γίνεται με την διαδικασία της διατεταγμένης κι επί πληρωμής αποστολής και, σε ότι μας αφορά, τέτοιες πρακτικές και λειτουργίες μας βρίσκουν απέναντι και θα καταγγέλονται από πλευράς μας επονύμως, όσον αφορά τους συντάκτες.

Χαιρετισμούς
Γραφείο Τύπου
ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΘΕΛΗΣΗ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις