Ανακοίνωση υποψηφιότητας Παναγιώτη Λυκιαρδόπουλου

Ως «ανήσυχος» νέος αποφάσισα να είμαι υποψήφιος στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές ούτως ώστε να μπορέσω να εκφράσω τα κύρια προβλήματα της γενιάς μου, αλλά και Παναγιώτης Λυκιαρδόπουλος jpg1για να προωθήσω τις ιδέες μου για μια διαφορετική και πιο δυναμική Κεφαλονιά.

Με βάση τις «ανησυχίες» μου έκρινα τον Αλέκο Καλαφάτη ως την καταλληλότερη επιλογή!
Με την απόφασή μου αυτή, αποσκοπώ στην επαγρύπνηση όλων των νέων! Τίποτε δεν θα αλλάξει αν εμείς οι νεότεροι δεν πάρουμε το μέλλον στα χέρια μας!
Ως νέος οφείλω να βλέπω το μέλλον αισιόδοξα! Συνεπώς, τα πάντα μπορούν να αλλάξουν!

 Ο Παναγιώτης Λυκιαρδόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Καλιγάτα το 1994. Αποφοίτησε απ’ το Ενιαίο Λύκειο Κεραμειών το 2013. Εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος σε τουριστικές επιχειρήσεις. Η ενασχόλησή του με την πολιτική βρίσκεται σε άμεση συνάρτηση με την αγάπη του για την τέχνη, τις κατασκευές και την ζωγραφική. Επιθυμεί για τη Λειβαθώ και την Κεφαλονιά ένα καλύτερο μέλλον.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις