Τεράστια επιτυχία για την Ένωση Ξενοδόχων-Επανεκλογή Σπύρου Γαλιατσάτου στο Δ.Σ. του Σ.Ε.Τ.Ε

Για τρίτη συνεχή θητεία (3ετία) επανεξελέγη στο Δ.Σ του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (Σ.Ε.Τ.Ε), ο Πρόεδρος της Ένωσης μας κ. Σπύρος Γαλιατσάτος. Ως γνωστόν ο Σ.Ε.Τ.Ε είναι πλέον επίσημα αναγνωρισμένος Κοινωνικός Εταίρος και αποτελεί την “ομπρέλα” όλων των τουριστικών επιχειρήσεων της Χώρας.
Πρόσφατα ίδρυσε δυο θυγατρικές εταιρείες, την “MARKETING GREECE Α.Ε, η οποία αποσκοπεί στη δημιουργία νέων προϊόντων του Ελληνικού Τουρισμού και την προώθηση αυτών και το INSETE, που αποσκοπεί στην επιμόρφωση και κατάρτιση τόσο των εργαζόμενων όσο και των επιχειρηματιών, καθώς και στην (επιδοτούμενη) εκπαίδευση νέων για την είσοδό τους στην αγορά εργασίας.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις