Ρόδη Κράτσα: “Πρέπει να συνεχιστεί η προσπάθεια του Πρωθυπουργού”-Πολύ σημαντικός ο σταυρός στις ευρωεκλογές

Στην Κεφαλονιά βρέθηκε για συναντήσεις και παρουσίαση των προτάσεων του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, η Ευρωβουλευτής Ρόδη Κράτσα, συνοδευόμενη από τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ, Βαγγέλη Λουκέρη και περιστοιχισμένη από φίλους, γνωστούς, στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και υποστηρικτές του έργου της χθες το απόγευμα στο εστιατόριο Αίνος στην κεντρική Πλατεία Αργοστολίου.

Με πλούσιο έργο και εμπειρία να αποτελούν δυνατά όπλα στην φαρέτρα της, η κα Κράτσα μίλησε με δυναμισμό ενώ τόνισε την ανάγκη να συνεχιστεί το πολύ σπουδαίο έργο που γίνεται τόσο από τον Πρωθυπουργό όσο και από την Κυβέρνηση με θετικά αποτελέσματα για το πως βλέπουν την χώρα μας οι Ευρωπαίοι εταίροι, που σαν αποτελέσμα έχει τις συζητήσεις για την ελάφρυνση του χρέους, κάτι πολύ σημαντικό για όλους μας καθώς μπορούμε να ελπίσουμε σε μειώσεις φόρων ή και φοροαπαλλαγές για τα χαμηλά εισοδήματα και συνταξιούχους, που τα φέρνουν βόλτα πολύ δύσκολα και με ιδιαίτερη προσπάθεια.

Με καταγωγή από τη Ζάκυνθο η κα Κράτσα, με έντονη προσωπικότητα και παρουσία στη διεθνή σκηνή, έχει εργαστεί για τα εθνικά μας θέματα, όπως η σταθερότητα του χρηματοπιστωτικού συστήματος, αξιοποιεί κάθε κίνηση που γίνεται για προβληθεί σωστά η χώρα μας, και να κεντρίσει το ενδιαφέρον των επενδετών αφού διατέλεσε εισηγήτρια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την επενδυτικότητα στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Το 2007 εξελέγη αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου όπου παρέμεινε ως το 2012 με άπειρες διακρίσεις από ηγέτες και διεθνείς φορείς συνεχίζει την πορεία της στην Ευρωπαϊκή Ένωση στην ομιλία της ζήτησε την στήριξη για να μπορέσει να συνεχίσει και να προχωρήσει το μεγάλο και πολύ σημαντικό έργο που έχει ξεκινήσει στους κόλπους της Ευρώπης.

Την ομιλία της κας Κράτσα προλόγισε ο κ. Λουκέρης και συγκεκριμένα ανέφερε: “Πρέπει να πάμε δυνατά όλοι κοντά στις ευρωεκλογές, η παράταξη μας χρειάζεται όλους. Πολλοί από εμάς λείπουν, όχι γιατί δεν αγαπούν την παράταξη αλλά το επίσημο κόμμα άφησε τις τοπικές κοινωνίες να πάρουν τις τύχες στα χέρια τους. Στις ευρωεκλογές μας θέλει όμως όλους ενωμένους για να συνεχίσουμε το πολύ σπουδαίο έργο και την προσπάθεια που κάνει ο Πρωθυπουργός μας Αντώνης Σαμαράς. Στις ευρωεκλογές που έρχονται δεν πρέπει να λείψει κανείς, τους θέλουμε όλους ενωμένους για να δώσουμε τον αγώνα”.

Η Ευρωβουλευτής Ρόδη Κράτσα τόνισε στην ομιλία της μεταξύ άλλων: “Πρέπει να συνεχίσει αμετάκλητη η προσπάθεια του Πρωθυπουργού μκαι της Κυβέρνησης για ανακεφαλαιοποίηση για να σταθεροποιήσουμε τα πρώτα θετικά αποτελέσματα. Πρώτη χρονιά με μικρό, αλλά θετικό πρόσημο στην ανάπτυξη, βγαίνουμε από την ύφεση με ένα 3% όπως προδιαγράφεται. Πρώτη έξοδος στις αγορές με καλύτερα αποτελέσματα από αυτά που ζητήσαμε”.

Η κα Κράτσα αναφέρθηκε στην κρίση που έπληξε το Ευρωπαϊκό όραμα και οι πολίτες δεν μπορούν να καταλάβουν πόσο φταίει η Ευρώπη και πόσο φταίει η Κυβέρνηση και που πρέπει να αποδόσουν τις ευθύνες για την όλη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, και αυτό είναι εμφανές στις δημοσκοπήσεις, όπου υπάρχει μία σαφή αποστασιοποίηση, από το όραμα το Ευρωπαϊκό. Μίλησε για την αναγκαιότητα του σταυρού που βοηθάει στο όραμα, με τον κόσμο να μην γνωρίζει ότι είναι απαραίτητος ο σταυρός στις ευρωεκλογές. Διευκρίνησε την όλη διαδικασία με τους υποψήφιους να είναι 42 και μπορούμε να βάλουμε μέχρι 4 σταυρούς πρτίμησης.

Στην ομιλία παραβρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Σωτήρης Κουρής, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Πολιτισμού, Ευάγγελος Κεκάτος, ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Παναγιώτης Ζαφειρόπουλος, ο νομίατρος Γιώργος Κουρής, ο Γενικός Γραμματέας του Συνετερισμού Ρομπόλας, Δημήτρης Προβολισιάνος, η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου, Σοφία Ζαφειράτου, ο υποφήψιος Δημοτικός Σύμβουλος με την Α.Ε.Κ. Σταύρος Τραυλός και πολλά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

Ακούστε όλη την ομιλία

 

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC

 
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις