ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

Η δημοτική αρχή αποδεικνύει για άλλη μια φορά στην πράξη ότι δεν είναι τυχαίο που η παράταξη από την οποία προέρχεται ονομάζεται «ΙΣΧΥΡΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ». Γνωστοποιούμε στις Κεφαλονίτισσες και τους Κεφαλονίτες πως οι συντονισμένες ενέργειές μας στο θέμα των ΤΕΙ Ιονίων Νήσων έφεραν θετικό αποτέλεσμα ξανά καθώς και το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων θα παραμείνει τελικά στο νησί μας μετονομαζόμενο σε «Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας» και θα δεχθεί κανονικά σπουδαστές το ακαδημαϊκό έτος 2014 – 2015. 

Ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς ευχαριστεί όλους φορείς και τους θεσμούς που συνέβαλαν σ΄ αυτή την μεγάλη επιτυχία για το νησί μας καθώς ως δημοτική αρχή κατορθώσαμε αυτό ακριβώς που είχαμε υποσχεθεί προς απογοήτευση των δυνάμεων «ποντάρουν» στην καταστροφή του τόπου.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις