“Καμμένο χαρτί”, ο Βασίλης Ρουχωτάς για την Παλική

Σε τραγική πολιτική θέση έχει περιέλθει ο Βασίλης Ρουχωτάς καθότι η μετεπήδησή του στο εγχείρημα της ΠΑΣΟΚΕΛΙΑΣ είναι κάτι που δεν συγχωρείται από την παραδοσιακή βάση της Νέας Δημοκρατίας στην Παλική.

Μην ξεχνάμε ότι επί μακρά σειρά ετών ο Ρουχωτάς παρίστανε την συνείδηση των Νεοδημοκρατικών στο Ληξούρι και όποτε εμφανιζόταν ο Σαμαράς έτρεχε από πίσω του για να δείξει πόσο βέρος Νεοδημοκράτης είναι. Είναι λοιπόν λογικό το ακροατήριό του να μην τον ακολουθήσει στην παράταξη Καλαφάτη, ο οποίος ως γνωστόν εκπροσωπεί το σκληρό ΠΑΣΟΚ στην περιοχή μας, αυτό δηλαδή του Μαντέλη, του Τσουκάτου και τόσων άλλων.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις