Αδιαφορία Θεόφιλου Μιχαλάτου για το λιμάνι του Αργοστολίου

Απαράδεκτη η στάση της παράταξης Θεόφιλου Μιχαλάτου η οποία κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την αποδοχή των χρημάτων από το Κράτος για την επισκευή του λιμανιού του Αργοστολίου ήταν παντελώς απούσα.

Ειδικότερα έλαμψαν διά της απουσίας τους ο ίδιος ο Θεόφιλος Μιχαλάτος, ο Σάββας Σαββαόγλου, η Άννα Ζαπάντη, η Αθηνά Αυγουστάτου, ο Γιώργος Θωμάς, ο Δημήτρης Φιοραβάντες και ο Διονύσης Αραβαντινός. Και από την άλλη παράταξη υπήρξαν μεμονωμένες απουσίες αλλά μόνο η παράταξη Μιχαλάτου επέδειξε αυτή την προκλητική αδιαφορία για το τόσο σημαντικό θέμα.

Κατά τα άλλα στις πλατείες και στα μπαλκόνια θα κόπτονται και θα ορύωνται για το καλό της Κεφαλονιάς. Το Δημοτικό Συμβούλιο θα επανασυνεδριάσει καθώς δεν είναι δυνατόν να χαθούν τα χρήματα που στέλνει η Πολιτεία λόγω της αδιαφορίας ορισμένων.

Επίσης έλειπαν οι από Ληξουρίου ορμόνενοι Βασίλης Ρουχωτάς και Νέστορ Βεντούρας καθώς αυτούς τους ενδιαφέρει μόνο το Ληξούρι και όχι το Αργοστόλι, μάλλον δεν έχουν καταλάβει ότι είναι Δημοτικοί Σύμβουλοι Κεφαλονιάς. Η μόνη παράταξη που εμφανίστηκε σύσσωμη ήταν η Λαϊκή Συσπείρωση.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις