Παρασκευή η τροπολογία για την επαναλειτουργία του τμήματος ΤΕΙ Δημοσίων Σχέσεων!

Τροπολογία 149 σελίδων με αντικείμενο θέματα του υπουργείου Παιδείας κατέθεσε ο υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, που αφορά 15 εκπαιδευτικούς τομείς, μεταξύ αυτών στο άρθρο 13, σελίδα 13, προβλέπει την επαναλειτουργία του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας ΤΕΙ Ιονίων Νήσων. Το τμήμα θα μετονομαστεί σε Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας και σύμφωνα με πληροφορίες η δυναμικότητα του νέου τμήματος θα είναι κοντά στους 175 σπουδαστές.

tei-ionion-nison-kefalonia

Απόλυτη δικαίωση του Αλέξανδρου Παρίση που διαβεβαίωνε και δήλωνε σε όλους τους τόνους ότι τμήμα θα επαναλειτουργήσει, του προέδρου του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων Ναπολέων Μαραβέγια που εργάστηκε για την επαναλειτουργία του τμήματος, παρά τις κασσάνδρες και τα μικροπολιτικά παιχνίδια που επένδυαν πάνω στο αρνητικό σενάριο της μη επαναλειτουργίας του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων.

Παραθέτουμε σχετικό απόσπασμα από βίντεο με τις δηλώσεις του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά για το θέμα τμήματος Δημοσίων Σχέσεων την επόμενη μέρα της άφιξη του στην Κεφαλονιά από τις Βρυξέλλες:
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις