Περιοδείες σε χωριά της Κέρκυρας από τη «Νέα Ιόνιο Πολιτεία»

 

Περιοδεία στα χωριά της Κέρκυρας Νησάκι, Γιμάρι, Σινιές και Κασσιώπη και Περίθεια  έκανε χθες το απόγευμα ο επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Ιόνιος Πολιτεία» και  Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Σπ. Σπύρου, μαζί με μέλη – υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους.

 Οι επαφές μου με τους κατοίκους των περιοχών αυτών, δήλωσε ο κ. Σπύρου, έγιναν σε κλίμα εμπιστοσύνης και ήταν μια ακόμη ευκαιρία να συζητήσουμε για τα προβλήματα που τους απασχολούν και να ενημερωθούν για το πρόγραμμά μας. Όλοι οι πολίτες, πρόσθεσε ο κ. Σπύρου, αναγνωρίζουν ότι ήμουν και θα παραμείνω ανοιχτός σε συζητήσεις, με στόχο την επίλυση προβλημάτων, ότι το γραφείο μου ήταν πάντα ανοιχτό για τους συμπολίτες μου, ότι επεδείκνυα κατανόηση και συμμάχησα στους αγώνες που έδωσαν κατά καιρούς, συμμερίστηκα τις αγωνίες τους για τον τόπο τους και πολλά από τα θέματά τους έγιναν αντικείμενο συζήτησης και στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

  Επίσης, τόσο ο κ. Σπύρου όσο και οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι που τον συνόδευσαν στην περιοδεία του, συναντήθηκαν και με τον Αντιδήμαρχο του Δήμου Κέρκυρας, Γιώργο Πανταζή, ο οποίος τους ενημέρωσε αναλυτικά για τα θέματα της Β.Α. Κέρκυρας, ενώ δεν παρέλειψαν να έρθουν και σε επαφή με τους επαγγελματίες της περιοχής και να συζητήσουν θέματα που σχετίζονται με την τοπική οικονομία, δηλαδή τον Τουρισμό. Οι προετοιμασίες για την τρέχουσα τουριστική περίοδο βρίσκονται στην κορύφωση τους και, όπως δήλωσαν οι επαγγελματίες, υπάρχει αισιοδοξία για την τουριστική κίνηση στην περιοχή τους.

Σημαντικές συζητήσεις έγιναν για το λιμάνι της Κασσιώπης, που έχει περάσει στη δικαιοδοσία του Οργανισμού Λιμένος Κέρκυρας. Όπως τόνισε ο κ. Σπύρου, υπάρχει τώρα η δυνατότητα παρεμβάσεων για τη βελτίωση του λιμανιού και η ανάπτυξή του, προκειμένου να καλύπτονται οι σύγχρονες ανάγκες.

Τέλος, επίσκεψη έγινε και στην Περίθεια, όπου τέθηκε το θέμα της αναγκαιότητας κατασκευή του δρόμου από Περίθεια προς τον Άγιο Σπυρίδωνα.

 Σήμερα Τρίτη 29 Απριλίου ο συνδυασμός «Νέα Ιόνιος Πολιτεία» θα επισκεφτεί:

  • Το Χλωμό στις 17.30
  • Τον Αγιο Νικόλαο στις 18.30
  • Τις Αργυράδες στις 20.00

 

 

ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

O

 
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις