ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ / ΕΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Με τη συμμετοχή σε ποικίλες εικαστικές και λογοτεχνικές εκδηλώσεις κορυφώνονται οι δραστηριότητες του Κώστα Ευαγγελάτου στην Αθήνα, ενώ ήδη προετοιμάζεται το θερινό εκθεσειακό πρόγραμμα της Σύγχρονης Πινακοθήκης VILLA ΡΟΔΟΠΗ στο Αργοστόλι. Ο εικαστικός-ποιητής συμμετέχει σε εκθέσεις ζωγραφικής, επιμελείται και παρουσιάζει λογοτεχνικές εκδόσεις και θεωρητικά κείμενα περί τέχνης.

‘Ηδη ολοκληρώθηκε με σημαντική καλλιτεχνική επιτυχία η έκθεση 27 σχεδίων από τα εργαστήρια της ΑΣΚΤ της δεκαετίας του 1930, που ανήκουν στη συλλογή του και διοργανώθηκε από τη μεγάλη Gallery S. G. ART στο St. G. Lycabettus.
Από την Τετάρτη 30 Απριλίου θα συμμετέχει στην ομαδική έκθεση μελών της Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών που είναι και εικαστικοί στην Αίθουσα Εκδηλώσεων ” Μιχαήλας Αβέρωφ” της Ε.Ε.Λ., Γενναδίου 8 και Ακαδημίας. Ο Κώστας Ευαγγελάτος έχει εκλεγεί παμψηφεί μέλος της ιστορικής Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών.
Το Σάββατο 10 Μαίου θα λάβει μέρος στη παρουσίαση του βιβλίου “Ο μικρός Μάγος και άλλες ιστορίες” του Ηλία Τουμασάτου, στην Αδελφότητα Κεφ/νων και Ιθακησίων Πειραιά.
Στις 22 και 23 Μαίου θα εκτεθούν για πρώτη φορά ορισμένα από τα πρόσφατα ζωγραφικά του έργα με θέμα το “Συμπαντικές αρμονίες”, στο πρώτο Ιστορικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, θόλου 5 και Κλεψύδρας στην Πλάκα, στα πλαίσια του διεθνούς Συμποσίου ” 16th Symposium Topological Quantum Information “, που διοργανώνει το τμήμα φυσικής του UNIVERSITY OF LEEDS της Αγγλίας.
Στο τέλος του Μαίου 2014 θα κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις “Συλλογές” η νέα του ποιητική συλλογή του με τίτλο ” Πολύσμιγος Αίνος”.

www.gisi.gr/evangelatos
info: 210 7294259, 6944621286

 

ΕΚΔΟΣΗ kefalonia drawing1 Κ. ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ, ΦΩΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΣΤΟ ART STUDIO EST1
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις