“Κουρεύει” τον Ρουχωτά ο ΦΙ.Κ.Ο

Έχουν δίκιο αυτοί που λένε ότι ο λαϊκισμός έχει κοντά ποδάρια καθώς επί τρία διαρκή χρόνια ο Βασίλης Ρουχωτάς καλλιεργούσε ένα κλίμα μειονεξίας, και ένα σύνδρομο απομονωτισμού στο Ληξούρι, με την προσδοκία ότι θα καρπωθεί ο ίδιος εκλογικά όσους πίστευαν την θεωρία “πως το Αργοστόλι κυνηγάει το Ληξούρι”.

Τελικά όμως από ότι φαίνεται δημιούργησε τον πολιτικό “δολοφόνο” του καθώς όπως φαίνεται το μεγάλο κομμάτι αυτών που πίστευαν ότι υπάρχει ακόμα η κόντρα Αργοστολίου-Ληξουρίου, λες και είμαστε το 1860, θα το πάρει ο ΦΙ.Κ.Ο., δηλαδή το Κίνημα των …”αυτονομιστών” του Ληξουρίου που κατεβαίνει με υποψήφιο Δήμαρχο τον Ηλία Παρίση.

Ο Ιωσήφ Λουκέρης δεν πέτυχε να είναι ο αρχηγός των “ατάκτων” της Παλλικής και τα πρωτεία τα πήρε ο Ηλίας Παρίσης ίσως με το σκεπτικό ότι κάποιοι θα τον μπερδέψουν με τον νυν Δήμαρχο.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις