Διονύσιος Φωκάς: «Αποφάσισε με σύνεση και σοφία. Με την ψήφο σου θα καθορίσεις το μέλλον της Κεφαλονιάς»

Η υποψηφιότητα μου ως Δημοτικός Σύμβουλος είναι μια απόφαση που βασίζεται στους ισχυρούς δεσμούς που με δένουν με την Κεφαλονιά καθώς και το ξεκάθαρο όραμα που διαθέτω για αυτή. Στόχος μου είναι η αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας, η ενίσχυση της απασχόλησης και της επιχειρηματικότητας δίνοντας έμφαση στις ανάγκες της νέας γενιάς και της ενίσχυσης των κοινωνικών παροχών του Δήμου με έμφαση στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, την τρίτη ηλικία.
Φίλε συμπολίτη, σε καλώ να στηρίξεις την προσπάθεια μου και να πορευθείς με την Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά για την αναγέννηση του νησιού μας, την ανάπτυξη, τη δημιουργία θέσεων εργασίας και την εξασφάλιση καλύτερης ποιότητας ζωής.
Αποφάσισε με σύνεση και σοφία. Με την ψήφο σου θα καθορίσεις το μέλλον της Κεφαλονιάς.

Φωκάς Διονύσιος του Διονυσίου
Αξιωματικός Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. ε.α.
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Δημοτικής Ενότητας Λειβαθούς
Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά

fokas
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις