Παρουσία και φωτογράφηση στην Ιόνιο Βουλή της Επτανησιακής Αναγέννησης

Σήμερα στην Ιόνιο Βουλή, 27-4-2014 επίσημη παρουσία και φωτογράφηση του συνδυασμού της ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ, Καλούδης, Σάρλης, Πραξιτέλης, Μεσσάρης, Γρώππας, Λίβερη, Μαυρωνάς, Βραδής, Καψοκαβάδης, Περατικού, Αυγερινός, Γερογιάννης, Τεμπονέρα, Προσαλέντη, Μέξας, Μιχαλάς, Θεοτόκης, Σπιτιέρης, Σπίγγου, Κασίμης, Βασιλάκης, Φαιτάς, και Ράπτης, Φλοκάλης.

Η επιλογή της Ιονίου Βουλής έγινε και για λόγους σημειολογικούς και για λόγους ουσίας: Το Περιφερειακό Συμβούλιο με εξουσία ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ, όταν συνεδριάζει στη Κέρκυρα, θα συνεδριάζει στο ιστορικό κτίριο της Ιονίου Βουλής, αφού είναι ο φυσικός και πολιτικός διάδοχος αυτής, σε ένδειξη τιμής και σεβασμού προς τους πρώτους νεοέλληνες-Επτανήσιους βουλευτές, οι οποίοι, επί Ιονικού Κράτους, από το 1800 συνεδρίαζαν εδώ.

 

ΦΩΤΟ 21

 
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις