Κίνηση Επτανησίων Πολιτών: Κατάθεση Εκλογικού Συνδυασμού

Σήμερα στις 11 το πρωί της 27ης Απριλίου 2014 αντιπροσωπεία της ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ με επικεφαλής τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αλέκο Δεσύλλα και τον Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Κερκύρας Αλέξανδρο Βραδή, κατέθεσε πλήρη εκλογικό συνδυασμό της ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ για τις Περιφερειακές Εκλογές της 18ης Μαΐου 2014 στην Περιφέρεια των Ιονίων Νησιών.

Μετά τον έλεγχο των σχετικών δικαιολογητικών από την επιτροπή του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Κέρκυρας που είχε επικεφαλής δύο Πρωτοδίκες, παρελήφθησαν τα υποβληθέντα δικαιολογητικά.
Μετά το πέρας της σχετικής διαδικασίας, οι Αλέκος Δεσύλλας και Αλέξανδρος Βραδής προέβησαν στις παρακάτω δηλώσεις:

ΑΛΕΚΟΣ ΔΕΣΥΛΛΑΣ:
«Η συνεχιζόμενη ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, υποβάθμιση και περιθωριοποίηση της ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ, δεν μπορούσε να μας αφήσει αδιάφορους.
Πήραμε την πρωτοβουλία να συγκροτήσουμε την ΚΙΝΗΣΗ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.
Ο εκλογικός μας συνδυασμός αποτελείται από ολιγάριθμα παλαιά στελέχη που κατά τεκμήριο διαθέτουν γνώσεις, εμπειρία και εντιμότητα και από πολλούς νεώτερους που για πρώτη φορά συμμετέχουν στα κοινά, πού έχουν την θέληση και τις δυνατότητες, προκειμένου να αγωνιστούμε όλοι μαζί για την ταχύρρυθμη και ισορροπημένη ανάπτυξη της Περιφέρειας μας, που θα προσθέσει νέο εισόδημα και νέες θέσεις εργασίας στους ΕΠΤΑΝΗΣΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.
Με τελικό στόχο η ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ να ξαναβρεί την αίγλη της και παλαιό της μεγαλείο».

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΡΑΔΗΣ:
«Μαζί με τον Αλέκο Δεσύλλα καταθέσαμε σήμερα πλήρη συνδυασμό για τις Περιφερειακές Εκλογές της 18ης Μαΐου 2014 Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, με την επωνυμία ΚΙΝΗΣΗ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.
Πρόθεση μας είναι η προσφορά και η δημιουργία προγραμμάτων ανάπτυξης των Επτανήσων.
Δημιουργήσαμε συνδυασμό με εμπειρία, δυνατότητες, μαχητικότητα και κυρίως εντιμότητα.»

link στο site μας: http://desyllas.gr/καταθεση-εκλογικου-συνδυασμου


Από το γραφείο της Κίνησης Επτανησίων Πολιτών

Παλαιολόγου 3
email
Τηλέφωνα: 26610 32100 – 6945450612

Σημείωση: Αν δεν επιθυμείτε να λαβαίνετε ενημερώσεις-Δελτία Τύπου από την Κίνηση Επτανησίων Πολιτών, παρακαλώ ζητήστε μας να σας αφαιρέσουμε από τη λίστα των αποδεκτών στέλνοντας μας ένα μήνυμα στο
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις