Σπύρος Σακαλής: “Θέλω να προσφέρω τις γνώσεις μου και την εμπειρία μου από τη θέση της τοπικής Αυτοδιοίκησης”

Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες,
Στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε πρέπει με αισιοδοξία και όρεξη ο καθένας στον τομέα που γνωρίζει καλύτερα να προσφέρει.
Υπηρετώντας στο Γ.Ν. Κεφαλονιάς από το 1996 σαν Διευθυντής Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, Διευθυντής ΕΠΑ.Σ Β. Νοσηλευτών μέχρι και σήμερα ,εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Δ.Σ (πλην γιατρών) επί σειρά ετών και Πρόεδρος του Υπηρεσιακού Συμβουλίου γνωρίζω τα προβλήματα που ταλανίζουν τον χώρο της υγείας στο Νησί μας και όχι μόνο και κατ επανάληψη έχω αγωνισθεί με τους εργαζόμενους για την επίλυση τους.
Θα ήθελα να κάνω ένα βήμα παραπάνω προσφέροντας τις γνώσεις και υπηρεσίες μου και από την θέση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που είμαι σίγουρος ότι μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο σε συνεργασία πάντα με την Διοίκηση του Νοσοκομείου για καλύτερη ποιότητα στις υπηρεσίες Υγείας.
Έχοντας την εμπειρία τις γνώσεις και την όρεξη για δουλειά ζητάω την στήριξη σας σαν υποψηφίου στο Δημοτικό Συμβούλιο με την Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά γιατί η Υγεία είναι υπόθεση όλων μας και την χρωστάμε στα παιδιά μας.

Σας ευχαριστώ.
ΣΑΚΑΛΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την “Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά”
email :
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις